Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă noua partenera de viață a lui Marius Elisei? Iubita fostului soț al Oanei Roman nu are nicio legătură cu lumea mondenă

Cu ce se ocupă noua partenera de viață a lui Marius Elisei? Iubita fostului soț al Oanei Roman nu are nicio legătură cu lumea mondenă

Marius Elisei, vești despre al doilea copil: „Iubita mea este...” 

Cu ce se ocupă noua partenera de viață a lui Marius Elisei? Iubita fostului soț al Oanei Roman nu are nicio legătură cu lumea mondenă. Iată detaliile!

Marius Elisei iubește din nou

Marius Elisei și-a găsit din nou dragostea și a simțit nevoia să o împărtășească cu toată lumea! Cu doar câteva minute în urmă, fostul soț al Oanei Roman a dezvăluit prima imagine în care a prezentat-o pe femeia cu care împarte acum o frumoasă poveste de dragoste. Dar ce face ea în viața de zi cu zi? Noua lui parteneră nu are nicio legătură cu lumea mondenă. În ciuda faptului că, inițial spusese că va încerca să țină această relație departe de ochii curioșilor, Marius Elisei pare să fi reconsiderat. Cu puțin timp în urmă, el a făcut publică prima fotografie alături de femeia cu care trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste.

Cu ce se ocupă iubita lui Marius Elisei

Noua parteneră a lui Marius Elisei nu are nici cea mai mică legătură cu lumea mondenă. Conform informațiilor de pe pagina sa personală de socializare, această femeie ocupă o poziție la Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie.

În plus, săptămâna aceasta, pe data de 11 septembrie, femeia a sărbătorit frumoasa vârstă de 40 de ani.

„Am parcurs cei 40 de anișori cu bune cu rele, cu suișuri și coborâșuri … uneori am eșuat alteori am urcat pe culmile fericirii, despre asta este viața, m-am bucurat de fiecare moment !

Va mulțumesc frumos tuturor pentru urările voastre minunate !”, a fost mesajul scris de Marius Elisei pe pagina personală de socializare cu ocazia aniversării.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marius Elisei (@eliseimarius)

Cum a cunoscut-o Marius Elisei pe noua lui parteneră de viață

Astăzi, Marius Elisei a dezvăluit mai multe detalii despre relația sa cu iubita lui. Fostul soț al Oanei Roman a împărtășit aceste informații într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars, dezvăluind că primul contact vizual cu actuala sa parteneră de viață s-a produs în anul 2003.

„Pe 4 septembrie, ne-am văzut prima oară la un eveniment. Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam. Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucrăm la primul meu job, la un magazin la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă. După 20 de ani ne-am văzut la o petrecere, ne-am salutat, am făcut cunoștință și am ieșit la întâlnire. O știu de mică. Sunt atât de fericit și de liniștit încat nu imagini mai interesează nimic. Sunt foarte fericit și o voi respecta. Dumnezeu m-a răsplătit pentru tot. Cred ca în 10 ani, de când m-am întors, m-am tot întors.”, a declarat fostul soț al Oanei Roman, relatează spynews.ro. 

Sursa foto: spynews.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: