Redactia.ro
Home » TV » Cu ce se ocupă și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu, interpreta celebrei piese „Ochii tăi”

Cu ce se ocupă și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu, interpreta celebrei piese „Ochii tăi”

GALERIE FOTO (13)

Ana Maria Georgescu cucerea România, la vârsta de doar 14 ani, cu balada „Ochii tăi” și cu o voce de neegalat. Vedeta s-a schimbat radical.

 

Cu ce se ocupă și cum arată Ana Maria Georgescu

Ana Maria Georgescu avea doar 14 ani atunci când și-a început cariera muzicală și a impresionat cu vocea ei. Ana Maria s-a lansat pe piața muzicală cu balada „Ochii tăi” și a obținut trofeul Festivalului de la Mamaia 2001.

După succesul imens de la vârsta de 14 ani, artista a dispărut din lumina reflectoarelor, până în 2014 când și-a încercat norocul și la competiția muzicală Vocea României d la Pro TV. Ana Maria a interpretat atunci piesa ,, Je t’aime”. Artista s-a dedicat, ulterior, total actoriei, putând fi văzută în musicalul „My Fair Lady’, fiind una dintre actrițele care au interpretat personajul Eliza Doolittle.

După participarea la Vocea României și cariera în actorie, Ana Maria Georgescu a ales să încânte telespectatorii din fața camerelor și a urcat la pupitrul de știri. Ana Maria Georgescu a lucrat în 2014 la una dintre cele  mai importante televiziuni din țară. Cântăreața a prezentat din vara anului 2014 jurnalul principal de la Digi TV Oradea, fiind din 2011 om de bază al stației locale.

„Îmi face mare plăcere să prezint ştirile. Am descoperit asta de puţin timp, dar job-ul meu chiar mă face fericită. Televiziunea este a doua pasiune a mea, bineînţeles după muzică. Din această vară am trecut la pupitrul de ştiri, iniţial am prezentat o emisiune de cultură. Meseria asta îmi asigură un confort sufletesc şi mă face să fiu mai aproape de oameni, care ştiu că mă privesc cu drag şi totodată îşi readuc aminte de piesa «Ochii tăi». Faptul că lucrez în sistem pentru mine este un drum sigur şi lipsit de intemperii”, a declarat Ana Maria Georgescu, la acea vreme.

Însă, cu timpul, Ana Maria Georgescu a lăsat în spate cariera muzicală și televiziunea și s-a axat pe alte pasiuni. Ana Maria Georgescu este actriță, dar lucrează și în domeniul marketingului și al PR-ului și se ocupă de afacerile familiei.

 

Ana Maria Georgescu, mamă pentru prima dată

Interpreta celebrei piese ,,Ochii tăi”, în vârstă de 33 de ani, și-a găsit fericirea în dragoste, în 2018 căsătorindu-se cu omul de afaceri Norbert Vig în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Franța.

Fosta cântăreață a avut o nuntă de vis și a postat în urmă cu ceva timp, mai multe fotografii cu partenerul ei de viață și momentul căsătoriei.

 „De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepti mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopti și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața”, a spus Ana Maria Georgescu, la acea vreme.

La un an după căsătorie, Ana Maria a anunțat venirea pe lume a primului ei copil, o fetiță.

„Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine și pentru tine. Cărțile, muzica și filmele, poeziile și bucuriile există acum doar ca să ți le dăruim ție. Aș vrea să îți pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, așa cum știu, atât cât pot. Prin tine nu mai există trecut, există doar dimineți lungi în care tu râzi și noi stăm înmărmuriți în fața minunii. Ești cel mai frumos dar pe care viața ni l-a dat. Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău. Te iubim, mama și tata!”, a scris Anamaria pe o rețea de socializare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: