Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă sora Andreei Mantea. A încercat să evite pe cât posibil aparițiile publice

Cu ce se ocupă sora Andreei Mantea. A încercat să evite pe cât posibil aparițiile publice

GALERIE FOTO (2) Cu ce se ocupă sora Andreei Mantea

Toți o cunosc pe frumoasa prezentatoare Andreea Mantea, însă câți o știu pe sora ei. Aceasta se numește Lavinia și este cu trei ani mai mare decât vedeta KanalD.

Cu ce se ocupă sora Andreei Mantea

Andreea Mantea s-a afișat deja cu multe persoane importante din viața ei. La începtul carierei nu s-a ferit de ochii presei atunci când ieșea cu iubiții, iar acum are o emisiune despre viața ei, în care apare atât fiul ei cât și mama ei. Cea care nu apare niciodată este sora vedetei.

Cu ce se ocupă sora Andreei Mantea
Cu ce se ocupă sora Andreei Mantea

Potrivit playtech.ro, sora mai mare a Andreei Mantea, a încercat să evite pe cât posibil, aparițiile publice, alături de sora ei,  împreună sau la televizor. Aparent, Lavinia se pare că disprețuiește lumea showbiz-ului, cu toate că sora ei, Andreea Mantea câștigă bani frumoși din televiziune de ani buni de zile. Ea nu are rețineri în a desconsidera total această lume. Aceasta a postat pe rețeaua de socializare Facebook, pe contul ei personal, o poezie ironică la adresa vedetelor din România. Iată ce poezie a postat sora Andreei Manteapoezie intitulată:  ”Balada succesului pe timp de criză”.

Lavinia nu are legătură cu lumea showbiz-ului, ea fiind de profesie agent imobiliar, în București, unde și locuiește. Acest domeniu după cum bine se știe, este profitabil, așadar aceasta o duce bine.

Cele două surori trăsături comune

Andreea Mantea și sora ei sunt foarte apropiate și seamă ca două picături de apă. Cele două petrec timp mereu împreună, chiar dacă departe de camerele de filmat. Chiar și atunci când Andreea se afla în Turcia pentru filmările emisiunii ”Puterea Dragostei”, Lavinia o vizita și se plimba singură atunci când sora ei era la muncă.

Lavinia are frumoasa vârstă de 34 de ani. Aceasta are o siluetă de invidiat, la fel ca și sora ei mai mică. Se pare că aceasta este o trăsătură de familie care se moștenește din generație în generație. Spre deosebite de sora ei, care adoră fardurile, Lavinia preferă să mai stea și fără machiaj, dovadă fiind postările pe care aceasta le face pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: