Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a apărut la braț Elon Musk la Met Gala 2022. A luat pe toată lumea prin surprindere

Cu cine a apărut la braț Elon Musk la Met Gala 2022. A luat pe toată lumea prin surprindere

GALERIE FOTO (2)

Elon Musk a avut o apariție de senzație la Met Gala 2022, eveniment ce s-a ținut anul acesta pe 2 mai, la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Însă nu el a fost cel care a atras toate privirile! Ci femeia cu care a apărut la braț! A reușit să ia prin surprindere pe toată lumea.

Și dacă omul de afaceri obișnuia să își facă apariția alături de iubita Grimes la astfel de evenimente, acum a ales să o aibă alături pe o altă femeie importantă din viața sa.

Cu cine a apărut la braț Elon Musk la Met Gala 2022. A luat pe toată lumea prin surprindere

Este vorba de modelul Maye Musk, nimeni alta decât mama lui Elon Musk! A început să fie model încă de la vârsta de 15 ani. Însă chiar și la 74 de ani, mama magnatului continuă cu munca în acest domeniul modei, ca senior model.

Maye Musk a avut o apariție impresionantă la brațul fiului ei. Aceasta a purtat o rochie Dior, toată din catifea bordo, pe care a accesorizat-o cu bijuterii Chopard.

Cât despre Elon Musk, cel mai bogat om al lumii a declarat că el doar respectă dress code-ul galei.

Foto: People.com

La fel ca fiul ei, Maye este și ea o prezență extrem de surprinzătoare și nonconformistă. Pe când avea 62 de ani, în 2010, Maye Musk a pozat nud pentru coperta suplimentului de sănătate al revistei Time. Iar un an mai târziu, a pozat ca femeie în vârstă și însărcinată pe coperta publicației New York.

Gala Met 2022 este prima apariție a lui Elon Musk după informația că va cumpăra platforma Twitter, pentru 44 de miliarde de dolari. Magnatul a și făcut câteva declarații despre planurile legate de Twitter.

„Scopul meu, presupunând că totul se concluzionează cum trebuie, este să fac Twitter cât mai incluziv posibil și să am un număr cât mai mare de oameni pe platformă”, a explicat Musk, potrivit OkMagazine.ro.

La cei 50 de ani, averea lui Elon Musk este estimată la circa 245 de miliarde de dolari de către publicația Forbes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: