Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a fost surprins Alex Leonte în club, la scurt timp după ce s-a despărțit de Theo Rose. S-au luat în brațe, iar ce a urmat i-a lăsat pe toți mască

Cu cine a fost surprins Alex Leonte în club, la scurt timp după ce s-a despărțit de Theo Rose. S-au luat în brațe, iar ce a urmat i-a lăsat pe toți mască

GALERIE FOTO (2)

Vestea că Alex Leonte și Theo Rose s-au despărțit i-a șocat pe toți. Nimeni nu se aștepta ca după cinci ani de relație, cei doi să-și spună adio și să meargă pe drumuri diferite. Cântăreața și-a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian, un celebru regizor și actor. Cei doi și-au asumat relația, iar artista susține că Alex Leonte știa despre acest lucru.

Cu cine a fost surprins Alex Leonte în club

Se pare că nici Alex Leonte n-a stat prea mult pe gânduri și a decis că este cazul să-și vadă de viața lui. Așa că, acesta a mers de urgență la Cluj, unde s-a distrat pe cinste, după separarea de fosta lui iubită. Ei bine, paparazzii Cancan l-au surprins pe acesta în ipostaze destul de apropiate cu o altă tânără, care seamănă destul de mult cu Theo Rose. Alex Leonte a fost fotografiat în timp ce dă shot după shot, iar la un moment dat se poate observa clar cum o ia în brațe pe tânăra respectivă.

Tânărul pare decis să-și refacă viața amoroasă, mai ales că trece printr-o despărțire foarte grea. El și Theo Rose și-au spus adio după cinci ani de relație, în care au fost mereu unul lângă celălalt. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă, ci toată lumea se aștepta ca Theo și Alex să facă pasul cel mare și să se căsătorească.

Ce spunea Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose

După toate zvonurile legate de o așa-zisă despărțire, nepotul lui Nea Mărin a spus lucrurilor pe nume. „În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a spus Alex Leonte pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: