Redactia.ro
Home » Sport » Cu cine a fost surprins Zlatan Ibrahimovic! Suedezul are o relație de 19 ani cu Helena

Cu cine a fost surprins Zlatan Ibrahimovic! Suedezul are o relație de 19 ani cu Helena

Zlatan Ibrahimovic, aventura, Diletta Leotta

Jucătorul lui Milan este din nou pe prima pagină a tabloidelor din Italia. Zlatan Ibrahimovic are o relație de 19 ani cu Helena Seger, dar a fost surprins cu o altă femeie.

Jurnaliștii de la Oggi au scris că Zlatan Ibrahimovic și-a petrecut noaptea dintre ani cu o jurnalistă din Italia. Italienii promit că vor adăuga și poze exclusive cît de curând.

„Au petrecut întreaga seara împreună, de la 9:20 PM până aproape de miezul nopții. Apoi s-au stins luminile și nu au mai fost aprinse ulterior”, se arată în articol.

Nu este prima dată când Zlatan Ibrahimovic se afișează cu Diletta Leotta. S-au cunoscut în timpul unor filmări pentru o reclamă. Ulterior au fost văzuți luând cina împreună, iar apoi mergând într-un club.

Astfel, zvonurile că între cei doi s-ar fi înfiripat o relație au apărut imediat. Diletta Leotta este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Italia. S-a făcut remarcată ca prezentatoare Sky Sport, unde se ocupă de partidele din Serie B. Sicilianca a absolvit Facultatea de Drept ”Luiss”, din Roma, în 2015.
Nu demult s-a scris că Diletta ar avea o relație cu un actor turc, Can Yaman, cei doi fiind surprinși în ipostaze romantice la Roma.

Ibrahimovic, relație de 19 ani

Atacantul care face furori în Serie A, chiar dacă are 39 de ani, are o relație de aproape 19 ani cu modelul suedez Helena Seger. Împreună au doi copii Maximilian și Vincent. Helena este mai mare decât suedez cu 11 ani, dar acest lucru nu a afectat relația lor în trecut.

„Nu e niciodată uşor să trăieşti cu el, însă nici cu mine! Cred că mă place şi pentru că am o carieră importantă. Cred că îi place ca eu să fiu capul familiei. Lumea nu ştie însă cât de mult am studiat, am muncit şi am luptat. Nu sunt clasica nevastă de fotbalist ori vreo Miss a unui concurs de frumusețe”, declara în urmă cu câțiva ani, iubita fotbalistului.

În același interviu, aceasta a povestit și cum l-a cunoscut pe Zlatan Ibrahimovic.

„Îşi parcase Ferrari-ul special ca să-mi blocheze Mercedesul. I-am spus într-un mod destul de ursuz să-l mute urgent. Se vede că i-a plăcut…O căsătorie ar putea să-mi afecteze sentimentul de independenţă”, a mai spus fostul model.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: