Redactia.ro
Home » Sport » Ibrahimovic, încă o aroganță! Declarația care i-a lăsat mască pe toți!

Ibrahimovic, încă o aroganță! Declarația care i-a lăsat mască pe toți!

Zlatan Ibrahimovic, Diego Maradona, Balonul de Aur

Face ce face și este mereu în central atenției. Zlatan Ibrahimovic a făcut o nouă declarație care a atras atenția asupra lui.

AC Milan a terminat anul pe primul loc în Seriei A. Ibrahimovici a fost cel care a contribuit decisiv la acest lucru așa că jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport l-au ales fotbalistul anului, la 39 de ani. 22 de goluri și 7 assisturi are Zlatan Ibrahimovic în 30 de meciuri la Milan în 2020. Așa cum se știe, modestia nu-l caracterizează, iar ultimele declarații i-au lăsat mască pe toți. Suedezul a declarat că doar Maradona a fost mai bun decât el.

„Sunt complet si asta e magia mea. Eu sunt focus. Cand eu fac ceva, trebuie sa ma ajungi. In teren, sunt 200 la suta focus si pretind la fel de la coechipieri. Dupa aceea, glumim. La 13-14 ani am decis sa devin numarul unu din lume, iar povestea asta am scris-o singur. Ronaldo, Il Fenomeno, a ramas idolul meu, insa doar Maradona a fost mai bun ca mine. Diego este cel mai mare din toate timpurile!”, a spus Ibrahimovic pentru Sport Week, citat de goal.com.

Ce spune Zlatan despre „Balonul de Aur”

Zlatan Ibrahimovic a luat până acum 11 titluri de campion în 4 țări, dar niciodată nu a ajuns mai sus de locul 4 în clasamentul alcătuit pentru Balonul de Aur.

„Nu aș schimba cele 12 Guldbolle pentru unul de la France Football, pentru că pentru mine asta înseamnă continuitate. Am văzut pe mulți care au câștigat Cupa Mondială, Campionatul European, Champions League, chiar Balonul de Aur, au avut un an fantastic, apoi au dispărut. Eu sunt în joc de 25 de ani! Mereu în top. E o mare diferență”, a spus fostul internațional suedez.

Acum și-ar dori să câștige titlul cu italienii.

„Am câștigat la toate echipele unde am jucat, însă acum ar fi ceva special și nu mi-este teamă să visez. Victoria e drogul meu. Când sunt în teren, trebuie să câștig. Cu orice preț și mereu. Am un procentaj de 95 la sută al succeselor la meciurile de la antrenament. Sunt poate prea obsedat să înving. Iar bătaia mă face să mă simt viu, însă nu există cuvântul ură în lumea mea”, a mai spus Zlatan Ibrahimovic.

Chiar dacă are 39 de ani, Zlatan și-ar dori să revină și la naționala Suediei.

„Îmi este dor de echipa națională. Vreau să văd Friends Arena plină cu tricouri galbene. Fotbalistul căruia nu îi mai lipsește nimic și-a încheiat deja cariera, iar eu nu am terminat. Încă mă simt plin de viață, pot performa în continuare, iar rezultatele vorbesc de la sine”, a mai spus Ibrahimovic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: