Redactia.ro
Home » Sport » Zlatan Ibrahimovic a ajuns la Milano! Cum s-a distrat în Suedia

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la Milano! Cum s-a distrat în Suedia

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la Milano

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la Milano! Suedezul a venit cu un avion privat. Nu își va vedea însă colegii. Este obligat să stea două săptămâni în izolare.

Zlatan Ibrahimovic a plecat din Italia pe 12 martie. A decis să meargă acasă, în Suedia. În toată această perioadă, Zlatan s-a antrenat pe stadionul lui Hammarby, club la care este acţionar. A avut timp și de relaxare. A fost în mai multe rânduri la pescuit.
Fostul internațional va petrece două săptămâni în izolare așa cum prevede legea. El a dat de înțeles că ar prefera să stea în cantonamentul de la Milanello. Colegii săi au început deja antrenamentele individuale, după ce toți au fost testați pentru COVID-19.

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la Milano

Atacantul suedez a venit în această iarnă la Milan. A anunțat de la început că își dorește ca echipa să prindă un loc în cupele europene. Aceasta este și condiția pusă pentru a-și prelungi contractul cu italienii. Fostul international suedez a semnat un contract valabil până la finalul sezonului. Italienii i-au oferit o primă de instalare de 1,5 milioane de euro și un salariu de 5 milioane de euro pe sezon. La fosta sa echipă LA Galaxy primea 7,2 milioane de euro, dar a preferat să revină în Europa.
Până acum fotbalistul în vârstă de 38 de ani a înscris 4 goluri în Serie A. În toată cariera sa a marcat 460 de goluri. Printre echipele la care a jucat Zlatan Ibrahimovic se numărăr Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Internazionale Milano, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain și Manchester United. Pentru Milan a evoluat între 2010 şi 2012, perioadă în care a câştigat titlul şi Supercupa Italiei. În acest moment cota de piaţă a fotbalistului este 2,8 milioane de euro. Cea mai mare cotă pe care a avut-o a fost 46 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: