Redactia.ro
Home » Sport » Zlatan Ibrahimovic a decis! S-a întors la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic a decis! S-a întors la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic a decis

Zlatan Ibrahimovic a decis să accepte oferta celor de la AC Milan. Suedezul în vârstă de 38 de ani a fost prezentat de italieni și a semnat contractul.

În ultimele luni, atacantul a oscilat între mai multe oferte. Unele cluburi îl doreau ca jucător, altele i-au oferit alte posturi. Pănă la urmă Zlatan Ibrahimovic a decis să revină în Serie A. Acesta a mai jucat pentru Milan între 2010 şi 2012, perioadă în care a câştigat titlul şi Supercupa Italiei.

„Mă întorc la clubul pentru care am un respect enorm şi în oraşul pe care îl iubesc. Mă voi lupta cu colegii mei să schimbăm soarta acestui sezon şi voi face orice pentru a ne îndeplini obiectivele”, a spus Zlatan Ibrahimovic, pentru site-ul oficial al clubului.

Fostul international suedez a semnat un contract valabil până la finalul sezonului. 3,5 milioane de euro este cota de piață în acest moment a fotbalistului. AC Milan se află pe locul 11 în Serie A, cu 21 de puncte acumulate în 17 etape.

Ce ofertă a refuzat Zlatan

Suedezul a fost dorit de mai multe echipe din Europa, dar nu ca jucător. Noul manager al trupei din Liverpool, Carlo Ancelotti, declara că îl aşteaptă pe Ibrahimovic pe Goodison Park, însă „nu ca jucător”. Bologna este un alt club care l-ar dori pe suedez.

”Zlatan Ibrahimovic este un bun prieten al meu. Şi-a încheiat aventura în SUA şi nu ştiu ce are de gând. Poate îl voi suna. Dacă vrea să vină la Liverpool pentru a se bucura de fotbal, poate veni. Dar nu pentru a juca”, a spus managerul lui Everton.

Citește și: Ofertă astronomică pentru Ronaldo! Când pleacă de la Juventus

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: