Redactia.ro
Home » Sport » Ofertă astronomică pentru Ronaldo! Când pleacă de la Juventus

Ofertă astronomică pentru Ronaldo! Când pleacă de la Juventus

Ofertă astronomică pentru Ronaldo

Ofertă astronomică pentru Ronaldo. Jurnaliștii italieni susțin că vedeta lui Juventus ar putea părăsi echipa în vara lui 2020. Campioana Franței vrea să plătească o sumă astromonică pentru portughez.

Cristiano Ronaldo nu se simte foarte bine la Juventus și se pare că ar fi tentat să accepte o altă ofertă. Potrivit celor de la Diario Gol, campioana Frantei, PSG, ar vrea să-l transfere. Șeicii au pregătit deja o ofertă astronomică. Un contract pe două sezoane, și un salariu de 30 de milioane de euro pe an. Dacă Juventus nu va câștiga Liga Campionilor, cel mai probabil că lusitanul va accepta transferul în Franța, mai ales că relațiile sale cu antrenorul italienilor nu sunt tocmai bune.

Ronaldo știe cine e cel mai bun fotbalist

Într-un interviu recent, lusitanul a fost întrebat cine este cel mai bun fotbalist al momentului. Răspunsul său i-a uimit pe jurnaliști.

„Eu sunt cel mai bun, deocamdata. Am fost si premiat la gala! Anul viitor vom vedea cine va fi, dar ma bazez pe faptul ca tot eu voi fi cel mai bun”, le-a spus portughezul jurnalistilor italieni.

În acest an Cristiano Ronaldo a primit titlul de cel mai bun jucător din Serie A. În schimb, rivalul său de la Barcelona, Leo Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a șasea oară în carieră. Ronaldo a preferat să lipsească de la gala decernării premiului.

Citește și: Victor Pițurcă pleacă de la Craiova? Ce i-a transmis patronului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: