Redactia.ro
Home » Sport » Victor Pițurcă pleacă de la Craiova? Ce i-a transmis patronului

Victor Pițurcă pleacă de la Craiova? Ce i-a transmis patronului

Victor Pițurcă pleacă de la Craiova

Victor Pițurcă pleacă de la Craiova? Se pare că antrenorul este decis să-i părăsească pe olteni în această pauză competițională. Potrivit gsp.ro, Pițurcă i-ar fi transmis patronului să-și caute antrenor.

Victor Pițurcă pare decis să plece din Bănie. După ultimul meci din campionat, pierdut în fața celor de la FCSB, antrenorul ar fi cerut întăriri la echipă.

„O să ne punem la masă, să discutăm ce avem de discutat și dacă e să luăm o decizie, o vom lua împreună”, spunea Pițurcă la finalul meciului de pe Arena Națională.

Patronul oltenilor nu a fost însă foarte încântat când a auzit că ar trebui să scoată bani din buzunar. Acesta spune că a cheltuit destul. În aceste condiții, Victor Pițurcă l-ar fi anunțat că renunță la poziția sa, iar oltenii ar căuta deja alternative.

Transferurile făcute de Pițurcă

O data cu sosirea lui Pițurcă la U Craiova, acesta a adus și 4 jucători. Ivan, Mățel, Zakarici și Cosici. Primii doi au costat 1,55 milioane de euro.

“Au fost eforturi financiare mari pentru a fi aduși Ioniță, Vătăjelu, Qaka, Ivanov, Ivan, Bălașa, Mățel”, a spus Sorin Cârțu.

În ultimii ani, Victor Pițurcă nu a rezistat prea mult la nicio echipă. În perioada 2010-2011 a stat doar două luni la FCSB. A urmat U Craiova unde a antrenat doar 5 luni, iar acum mandatul lui s-ar încheia după doar 4 luni.

Fanii sunt furioși

Ultrașii de la Peluza Nord au fostat un mesaj dur pe contul de socializare.

“Atitudinea, căci despre ea este vorba. De prea multe ori în ultimul an băieții noștri au dat dovadă de o atitudine complet nepotrivită pentru niște fotbaliști profesioniști. Chiar dacă am putea trece peste faptul că ar trebui să țină măcar un pic la clubul la care joacă, cu atât mai mult cu căt e vorba de Știința, cel mai iubit club din țară și echipa cea mai susținută pe stadioanele din România, rămâne problema lipsei de profesionalism, iar esențial pentru un sportiv profesionist este să joace de fiecare dată când intră în teren la capacitate maximă. Unii dintre ei nu pot, nu au valoarea necesară să o ducă pe Știința mai sus…
…Acestea fiind zise îi somăm pe cei care nu pot să îndeplinească aceste condiții minime să nu se mai întoarcă din vacanță la Știința! …”

Citește și: Tsoumou s-a enervat și a plecat de la FCSB!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: