Redactia.ro
Home » Sport » Tsoumou s-a enervat și a plecat de la FCSB!

Tsoumou s-a enervat și a plecat de la FCSB!

Tsoumou s-a enervat și a plecat de la FCSB

Juvhel Tsoumou s-a enervat și a plecat de la FCSB. Potrivit telekomsport.ro, fotbalistul s-a supărat pentru că nu a intrat în vederile antrenorului Bogdan Vintilă.

Juvhel Tsoumou și-a reziliat contractul cu echipa lui Gigi Becali și a plecat fără să se uite înapoi. Fotbalistul adus în septembrie s-a supărat pentru că antrenorul echipei aproape că nici nu l-a băgat în seamă. Atacantul de 28 de ani nu a fost inclus în lotul echipei în ultimele opt meciuri de campionat.

„Am avut o înţelegere cu cei de la FCSB că în ianuarie vom rezilia contractul. Pentru mine a fost o experienţă bună aici. Am avut şansa să joc, dar nu am avut timp, timpul pe care mi l-au dat a fost scurt şi am avut câteva şuturi, am înscris, asta te aştepţi de la un atacant. Dacă şi clubul ar fi putut să-mi spună de ce nu mă mai vrea … Mă pot duce acasă să mă uit în oglindă şi să spun că am făcut tot ce era posibil, dar dacă nu a mers nu are legătură cu faptul că eu nu am încercat şi nu am luptat, pentru că eu am vrut să joc. Sunt într-o poziţie ingrată, nu pot spune de ce s-a întâmplat aşa. Câteodată ţine doar de o decizie. Antrenorul ia decizia şi eu sunt jucătorul. Rămân profesionist, pot spune că mi-am făcut treaba”, a declarat jucătorul.

„Nu pot spune nimic rău”

Tsoumou a semnat contractul cu FCSB la începutul lunii septembrie 2019. Atacantul a contribuit decisive la victoria echipei lui Bogdan Vintilă în meciul contra Craiovei, din turul sezonului regulat (1-0, în Bănie), în prelungirile partidei. Apoi a mai prins puţine minute până a fost scos din lot.

„Nu pot spune nimic de rău. Câteodată merge şi câteodată nu. Cred că pentru ambele părţi a fost mai bine, pentru că eu vreau să joc şi este mai bună această decizie. Mă va ajuta şi pe mine pentru că nu am făcut nimic rău, nimic greşit” , a spus fotbalistul pentru Telekom Sport.

Citește și: Soția lui Michael Schumacher, mesaj pentru fani! „Lucrurile mari încep cu pași mici”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: