Redactia.ro
Home » Sport » Soția lui Michael Schumacher, mesaj pentru fani! „Lucrurile mari încep cu pași mici”

Soția lui Michael Schumacher, mesaj pentru fani! „Lucrurile mari încep cu pași mici”

Michael Schumacher, Corinna Schumacher, vila Schumacher, tratament Schumacher

Soția lui Michael Schumacher a transmis un mesaj pentru fanii fostului pilot de Formula 1. În cei aproape 6 ani de când Schumacher s-a accidentat, Corinna a făcut foarte rar declarații.

Pentru a doua oară în acest an, Corinna Schumacher a transmis un mesaj despre starea de sănătate a soțului ei.

„Marile lucruri încep cu paşi mici. Multe particule mici pot forma un uriaş mozaic. Împreună sunteţi mai puternici şi asta este exact cum forţele combinate ale mişcării KeepFighting fac încurajarea altora mai uşoară”, le-ar fi transmis Corinna membrilor fan clubului Michael Schumacher.

Reiner Ferling, preşedintele fan-clubului, nu şi-a pierdut speranţa că Michael Schumacher își va reveni cât mai repede.

„Din nefericire, timpul a venit din nou, a şasea aniversare a accidentului lui Michael este aproape. Şase ani de speranţă că Michael va ieşi din nou în public. Ştim că Michael este pe mâini bune, că primeşte dragoste, siguranţă şi încredere. Michael se poate considera norocos că are o familie atât de puternică în spatele lui. Fan clubul nostru va oferi toată susţinerea pe care o poate oferi”, a spus Ferling.

În toți acești ani, soția lui Michael Schumacher a preferat să nu dea aproape deloc informații despre starea de sănătate a fostului pilot.

Shumacher s-a accidentat în 2013

Michael Schumacher s-a accidentat la ski pe 29 decembrie, 2013. Atunci a suferit un traumatism cranian grav. Pentru aproape 6 luni a fost ținut în comă indusă. În toți acești ani s-au dezvăluit foarte puţine detalii despre starea fostului pilot, mutat în septembrie 2014 la casa familiei sale de lângă Lacul Geneva. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Citește și: Ibrahimovic a primit ultima ofertă de la Milan! Când va da răspunsul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: