Redactia.ro
Home » Sport » Ibrahimovic a primit ultima ofertă de la Milan! Când va da răspunsul

Ibrahimovic a primit ultima ofertă de la Milan! Când va da răspunsul

Ibrahimovic a primit ultima ofertă de la Milan

Zlatan Ibrahimovic a primit ultima ofertă de la Milan. Italienii îl doresc în continuare pe atacantul suedez. Negocierile durează deja de câteva săptămâni.

Fostul jucător al celor de la LA Galaxy a primit oferta finală de la AC Milan. Italienii speră în continuare că suedezul va decide să joace pentru ei. „Rossonerii” au făcut oferta de ceva vreme și se pare că în ultimele trei săptămâni s-au purtat negocierile. Totuși, Zlatan Ibrahimovic a cerut un timp de gândire de maxim două zile. Pe lângă AC Milan și Everton și arătat interesul pentru fotbalistului în vârstă de 38 de ani.

Ce oferte mai are Ibrahimovic

Suedezul este dorit de mai multe echipe din Europa, dar nu ca jucător. Noul manager al trupei din Liverpool, Carlo Ancelotti, a declarat că îl aşteaptă pe Ibrahimovic pe Goodison Park, însă „nu ca jucător”. Bologna este un alt club care l-ar dori pe suedez. Este foarte posibil ca Ibrahimovic să accepte până la urmă oferta celor de la AC Milan, pentru care a mai jucat între 2010 şi 2012. Atunci a câştigat titlul şi Supercupa Italiei. În total, fostul internațional suedez a jucat 85 de meciuri pentru Milan, în toate competiţiile. 56 de goluri a marcat suedezul pentru „rossoneri”.

Ibrahimovic probleme cu fanii

În utlima perioadă, fosta vedetă a celor de la LA Galaxy a avut mari probleme cu fanii suedezi. Aceștia i-au vandalizat în mai multe rânduri statuia din fața stadionului din orașul său natal Malmo. Suporterii s-au supărat după ce, Zlatan a anunțat că va investi la Hammarby, una dintre rivalele lui Malmo din campionatul Suediei.

Citește și: Conor McGregor, gest emoționant în ziua de Crăciun!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: