Redactia.ro
Home » Sport » Conor McGregor, gest emoționant în ziua de Crăciun!

Conor McGregor, gest emoționant în ziua de Crăciun!

Conor McGregor, gest emoționant

Fostul campion UFC, Conor McGregor a făcut un gest emoționant de Crăciun. Luptătorul a donat 25.000 de lire sterline pentru copiii defavorizați.

Conor McGregor nu s-a uitat la bani și a donat chiar în ziua de Crăciun fundației Dublin Inner City Helping Homeless o sumă importantă. Donaţia luptătorului de aproximativ 25.000 de lire sterline a inclus vouchere pentru jucării care să le fie oferite copiilor fără posibilităţi. Nu este pentru prima data când fostul campion mondial face asemenea gesturi.

McGregor nu a mai luptat din 2018

Ultimul meci al irlandezului a avut loc în octombrie 2018. Atunci a pierdut în fața lui Khabib Nurmagomedov. Conor McGregor şi-a făcut debutul în artele marţiale mixte în 2007. În 2016 a anunțat pentru prima data că vrea să se retragă. A revenit însă asupra deciziei și doi ani mai târziu a intrat în ring. După ce a pierdut meciul cu Khabib Nurmagomedov a decis din nou să se retragă, dar acum s-a răzgândit. Luptătorul irlandez vrea să mai aibă un meci în 2020, cel mai probabil în lupa ianuarie.

Cine este luptătorul irlandez

Irlandezul este un luptător de arte marțiale mixte și pugilist profesionist. Concurează la categoriile de greutatea pană și ușoară în Ultimate Fighting Championship. Este primul luptător din istoria UFC care a avut două centuri simultan. A fost, de asemenea, campion la categoria pană și ușoară simultan în Cage Warriors Fighting Championship. A devenit astfel primul și singurul luptător care a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp. El a fost campion al UFC în 2015 şi 2016, câştigând 21 din cele 25 de lupte disputate în artele marţiale mixte.

Citește și: Gigi Becali a stabilit! Cât cere pentru Man și Coman

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: