Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali a stabilit! Cât cere pentru Man și Coman

Gigi Becali a stabilit! Cât cere pentru Man și Coman

Gigi Becali a stabilit

Gigi Becali a stabilit. Finanțatorul celor de la FCSB a decis ce sume va cere pentru perlele sale, Florinel Coman și Dennis Man.

Gigi Becali a făcut toate calculele și a decis sumele pe care are de gând să le ceară pentru eventualele transferuri ale celor doi jucători. Latifundiarul consideră că în acest moment, ar putea încasa 30 de milioane de euro pentru Coman și 20 de milioane de euro pentru Man. Becali speară ca Florinel Coman să mai joace un timp la echipa sa și astfel prețul să-i crească considerabil.

”Fiecare lucru e de vânzare. Man și Coman sunt de vânzare. La Coman nu mai pot să vorbesc de 20 de milioane, vorbesc de 30 de milioane. La Man vorbesc de 20 de milioane. Voi să nu-l comparați pe Nicolae Stanciu cu Florinel Coman. Dacă-l vând pe Coman la 25 de ani, iau 200 de milioane. Dacă-l mai țin încă 4 ani și joacă la națională, iau 200 de milioane. Eu când vă spuneam că iau 10 milioane pe Stanciu, voi îmi spuneați că bat câmpii”, a spus Becali.

Florinel Coman și Dennis Man, sezon excelent

Florinel Coman și Dennis Man au făcut spectacol în turul campionatului. În acest moment sunt doi dintre cei mai în formă fotbaliști de la FCSB. Amândoi au 21 de ani și sunt cotați la 5,5 milioane de euro. Becali însă nu dorește să-i vândă deocamdată.

Citește și: Cotele pentru dubla CFR Cluj – Sevilla! Ce șanse au ardelenii