Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a înșelat-o Irinel pe Monica Gabor. Dezvăluirile șocante făcute de fostul afacerist

Cu cine a înșelat-o Irinel pe Monica Gabor. Dezvăluirile șocante făcute de fostul afacerist

GALERIE FOTO (2) Cu cine a înșelat-o Irinel pe Monica Gabor

Cu cine a înșelat-o Irinel pe Monica Gabor. În 2011, fostul afacerist și Monica Gabor anunțat că divorțează, deși avea o fiică împreună. Recent, Irinel Columbeanu a vorbit despre motivul principal care a dus la separarea celor doi, dar și despre visul fostei sale soții.

Cu cine a înșelat-o Irinel pe Monica Gabor. Dezvăluirile șocante făcute de fostul afacerist

Cu cine a înșelat-o Irinel pe Monica Gabor. În 2006, Irinel Columbeanu si Monica Gabor făceau nunta anului, fiind unul dintre cele mai controverstate cupluri din showbiz-ul românesc. Însă, în 2011, cei doi anunțau că se despart, după care a urmat o ceartă pentru custodia fiicei lor. În prezent, Irinel și Monica au ajuns la sentimente mai bune, de dragul Irinucăi, fiica lor de 14 ani.

Invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu, fostul afacerist a vorbit despre adevărate motive pentru care au divorțat, dar și despre visul Monicăi Gabor de a ajunge la Hollywood. Irinel a recunoscut că el a el a călcat strâmb în relația cu Monica, declarând că fostul model avea toate motivele să divorțeze de el. Conform acestuia, motivul principal a fost faptul că a înșelat-o. „Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. . În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!, a declarat Columbeanu .În 2010, Irinel Columbeanu a fost filmat în jacuzzi împreună cu Flore Salalidis și Anca Chebac, cele două domnișoare care au determinat-o pe Monica să se despartă de soțul său.

Cele doua blonde filmate in jacuzzi cu Irinel

Cum a cunoscut-i Iri pe Monica Columbeanu?

Încă de la începutul relației cu Monica Gabor, fostului afacerist i s-au pus întrebări referitoare la modul în care a cunoscut-o cu pe mama fetiței sale. S-a zvonit că Monica s-ar fi aflat pe mâna proxeneților cunoscuți din Bacău, iar pentru a o salva a fost nevoit să scoată câteva mii de euro. Ei bine, Iri a decis să spună adevărul despre acest lucru.”Nu este adevărat (că a cumpărat-o de la cei care o exploatau, n.r.), nici vorbă… Dacă răspund acum la întrebarea asta, irosesc din suspansul cărții.Domnul Damaschin (Dinu Damaschin, cel care se lăuda că ar fi avut grijă de Monica atunci când ajunsese să fie disputată de proxeneții din Bacău, n.r.) era un pește prost și… ce să vă spun!…Ceea ce puțini au văzut este că fenomenul Damaschin, deși cu greu pot să-i spun așa, s-a extins în mai toate orașele țării și uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal. Eu, cel puțin, aflând despre ce e vorba, m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o…”, a povestit Irinel Columbeanu.

Acesta a spus că Monica îi este recunoscătoare, iar acest lucru nu se măsoară în bani. „Să nu uităm că ea are grijă de Irina în ziua de azi, ceea ce pentru mine este cea mai mare manifestare a recunoștinței. N-aș fi atât de liniștit dacă n-aș ști că există Monica, care să aibă grijă de Irina”, a mai spus Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: