Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, dezvăluiri din mariajul cu Monica Gabor: ”A avut toate motivele să…”

Irinel Columbeanu, dezvăluiri din mariajul cu Monica Gabor: ”A avut toate motivele să…”

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost unul dintre cele mai celebre și controversate cupluri din lumea showbizului. În pofida diferenței de vârstă, cei doi s-au căsătorit și au și un copil împreună, Irina. Căsnicia nu a rezistat și, în cele din urmă au divorțat în anul 2011. Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri din timpul mariajului cu fosta sa soție, care este stabilită acum în SUA.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri din mariajul cu Monica Gabor: ”A avut toate motivele să…”

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au stat cinci ani împreună. În anul 2011, însă, au pus capăt căsniciei lor. Motivul ar fi fost infidelitatea fostului milionar. Acesta nu mai locuiește în vila de la Izvorani, ci într-un apartament, cu chirie, în Capitală. Iată ce dezvăluiri a făcut Irinel Columbeanu din timpul mariajului cu Monica Gabor.

Potrivit spuselor lui Irinel Columbeanu, Monica a avut toate motivele să-l părăsească, având în vedere că a înșelat-o. De altfel, el a realizat pe parcursul căsniciei că Monica își dorea mai multă libertate, iar el a ” a acționat în consecință”. De asemenea, Irinel Columbeanu a mai spus că Monica și-a dorit să fie celebră la Hollywood, informează wowbiz.ro.

”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei.În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare.Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu, la un post de televiziune.

Irinel Columbeanu, despre noul său stil de viață: ”Situația de acum nu poate să-mi schimbe filozofia de viață”

Irinel Columbeanu trăiește într-o situație precară acum, după ce a pierdut vila din Izvorani. Nu mai are stilul de viață luxos, de dinainte și își duce traiul într-un apartament cu două camere, din Capitală. Pentru acesta, Irinel plătește lunar chirie. Au fost zvonuri cum că nu a avut bani, la un moment dat, pentru a-și plăti chiria.

„Casa ca și multe alte întâmplări din viața mea au venit ca și lecții. Mai devreme sau mai târziu trebuie să înveți câte ceva. Această poveste cu falimentul a venit ca rezultat al unei înlănțuiri de decizii proaste care se leagă de așa numita afacere cu cimentul. Situația de acum nu poate să-mi schimbe filozofia de viață. Sunt lucruri care se întâmplă în viață pentru noi. Îmi place să cred că nu mi s-a schimbat statutul social, chiar dacă nu mai am aceeași avere. Sunt chestiuni diferite!”, a mai declarat fostul milionar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: