Redactia.ro
Home » Monden » De ce a acceptat, de fapt, Irinel Columbeanu să o trimită pe fiica sa în America. Nu a fost vorba de bani!

De ce a acceptat, de fapt, Irinel Columbeanu să o trimită pe fiica sa în America. Nu a fost vorba de bani!

GALERIE FOTO (2) De ce a acceptat, de fapt, Irinel Columbeanu să o trimită pe fiica sa în America

De ce a acceptat, de fapt, Irinel Columbeanu să o trimită pe fiica sa în America. Fostul milionar a decis să se despartă de fiica sa și să o trimită în America la mama sa, Monica Gabor. Deși lumea a crezut că motivul pentru care a recurs la acest gest au fost banii, Irinel a spus care a fost, de fapt.

De ce a acceptat, de fapt, Irinel Columbeanu să o trimită pe fiica sa în America. Nu a fost vorba de bani!

De ce a acceptat, de fapt, Irinel Columbeanu să o trimită pe fiica sa în America. Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de aproape doi ani. Irinuca s-a mutat în America alături de mama sa și de iubitul acesteia, Mr. Pink. Fostul milionar a abandonat vila de lux din Izvorani, iar acum locuiește în chirie, într-un apartament modest din Colentina. De asemenea, Irinel a renunța și la mașinile luxoase și se mulțumește cu un Opel la mâna a doua.

Deși nu trece printr-o perioadă bună, fostul milionar înfruntă cu deminitate situația. Motivul pentru care și-a trimis fiica în America nu au fost probleme cauzate de bani, ci s-a gândit la viitorul Irinucăi. Afaceristul a declarat că fiica sa va avea o viață mult mai bună alături de mama sa, în America. ”Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu.

Ei bine, chiar dacă apropiații l-au abandonat la greu, Monica Gabor, fosta soție nu l-a uitat pe cel care a ajutat-o în tinerețe. Conform unor apropiați din anturajul celor doi, după ce a venit în România în urma cu câteva luni, Monica i-ar fi propus lui Irinel să vină cu ea în America, unde ar putea să înceapă o nouă afacere și să petreacă mai mult timp alături de fiica sa. Fostul afacerist a spus în nenumărate rânduri că îi este dor de Irinuca, pe care nu a mai văzut-o de mult timp.

Irinuca s-a transformat într-o adolescentă

Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu are 11 ani, iar după ce părinții săi au divorțat, aceasta a rămas alături de tatăl său. Când a întâmpinat toate problemele financiare, Irinel a trimis-o pe fiica sa în America. Acum, blondina a devenit o adevărată domnișoară, moștenind frumusețea naturală a mamei sale.

Monica si Irinuca

Irinuca și Monica au o relație specială, făcând multe lucruri împreună. „Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate. Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe”, a declarat în urmă cu ceva timp Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: