Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor a postat o imagine cu fiul lui Mr. Pink. Ce relație are vedeta cu băiatul iubitului ei

Monica Gabor a postat o imagine cu fiul lui Mr. Pink. Ce relație are vedeta cu băiatul iubitului ei

GALERIE FOTO (6) Monica Gabor

Monica Gabor a postat o imagine cu fiul lui Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. După ce s-a mutat în America, Monica l-a cunoscut pe afaceristul chinez Mr. Pink, alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani. Vedeta a decis să-și ia fiica din România, fiind mamă atât pentru Irinuca, cât și pentru fiul iubitului ei, cu care are o relație strânsă. Cum s-a fotografiat Monica cu fiul lui Mr. Pink?

Monica Gabor a postat o imagine cu fiul lui Mr. Pink. Ce relație are vedeta cu băiatul iubitului ei

Monica Gabor a postat o imagine cu fiul lui Mr. Pink. Monica Gabor se bucură de viața sa minunată pe care o trăiește în Statele Unite ale Americii, alături de fiica sa Irinuca, de Mr. Pink și fiul acesta. În ultimii ani, șatena a trecut printr-o schimbare spectaculoasă în ultimii ani. Aceasta s-a ascuns o perioadă de lumina reflectoarelor, preferând să-și trăiască viața departe de ochii lumii. Recent, Monica a revenit pe rețelele de socializare, începând să posteze tot mai des.

Monica Gabor a publicat o imagine emoționantă în care apare alături de fiul lui Mr. Pink, care locuiește împreună cu tatăl său și iubita lui în casa de lux din Malibu. Vedeta din România nu ezită să-l numească pe acesta „copilul ei”, iar acest lucru demonstrează faptul că cei doi au o relație apropiată. Deși în presă se zvonea că Monica s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink, șatena nu a confirmat acest lucru. „T-I-M-P este cum copiii noștri silabisesc DRAGOSTE.”, a scris Monica Gabor pe Instagram.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a spus de multe ori că ea și iubitul ei chinez se înțeleg de minune și își cresc împreună cei doi copii. Irinuca a plecat la mama ei de mai bine de un an și se bucură de momentele pe care le petrece împreuna cu mama sa. Fiica vedetei este foarte activă pe rețelele de socializare și postează deseori clipuri video cu activitățile sale zilnice.

Irinuca Columbeanu s-a transformat într-o adolescentă extraordinară

Cu toate că mulți și-o aduc aminte ca fiind o doar o copilă, Irinuca Columbeanu a devenit o adevărată adolescentă. Mai mult, tânăra îi seamănă leit mamei sale, cu care are o relație strânsă. Cele două petrec mult timp împreună și sunt precum cele mai bune prietene. Fostul model se ocupă atent de educația celor doi copii, fiind o mamă responsabilă. În urmă cu ceva timp, Monica povestea cum se comportă iubitul său și cât de mult o place acesta. “Îi gătesc aproape zilnic lui Mr. Pink, sunt foarte îndrăgostită de el! El mă place mult mai mult fără machiaj. Programul meu zilnic… mă trezesc, merg la biroul nostru de pe Rodeo Drive, merg cu iubitul meu la întâlniri”, a povestit Monica.

Dincolo de imaginea pe care o are, Monica Gabor a declarat că este o femeie de casă și că nu se sfiește să muncească. „Eu fac curăţenie. Am avut menajere, dar am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, nu avem animale de companie, aşa că nu sunt probleme. Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări”, a mai spus Monica Gabor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: