Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Cu cine ar fi vrut Alina Vidican să aibă o relație intimă când era încă căsătorită cu Cristi Borcea. Boureanu dă cărțile „nașilor” pe față: „Aveau problemele lor!”

VIDEO Cu cine ar fi vrut Alina Vidican să aibă o relație intimă când era încă căsătorită cu Cristi Borcea. Boureanu dă cărțile „nașilor” pe față: „Aveau problemele lor!”

Cristian Boureanu a făcut dezvăluiri senzaționale în cadrul unui podcast în care a povestit detalii despre cum a ajuns fosta lui soție, Valentina Pelinel să aibă o relație cu Cristi Borcea, dar și cum fosta soție a lui Borcea, Alina Vidican dorea să fie cât mai departe de el, chiar dorind să aibă și ea o relație cu altcineva. Cu cine? Iată detaliile! 

Boureanu, despre relația încordată dintre Cristi Borcea și Alina Vidican

Cristi Borcea avea probleme cu soția de atunci, Alina Vidican și aveau să divorțeze. Ulterior s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, iar Alina Vidican şi-a refăcut viaţa alături de milionarul brazilian Claude Senhoreti.

„Se întâmplă de prin 2011, noi am divorţat în decembrie 2013. Ştiam că nu mă mai înţelegeam cu Valentina, dar nu că eram înşelat.

Când ei au început să aibă o relaţie era momentul perfect să ne despărţim. Mergeam în direcţii diferite. Eu cu Alina nu am avut nicio treabă, e o fată minunată, nu am ce să zic. Aveau şi ei problemele lor”, a spus Cristian Boureanu într-un podcast.

Cristian Boureanu: „Nevastă-sa se dă la mine”

Cristi Borcea avea o relaţie cu Valentina Pelinel, soţia de atunci a lui Cristian Boureanu. Dezamăgit, dar împăcat cu ideea, susține că a iertat-o pe Valentina pentru infidelitate. 

Cristian Boureanu a dezvăluit şi cum a decurs dialogul cu Valentina Pelinel atunci când a observat că Borcea are bucurii la ea. Aceștia au discutat despre avansurile lui. Mai mult, Boureanu susţine că şi soţia lui Borcea de atunci i-a dat impresia că ar fi vrut să aibă o relaţie intimă cu el.

„Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a spus Cristian Boureanu într-un podcastul lui Cătălin Măruţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: