Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine își vor petrece sărbătorile copiii Adrianei Bahmuțeanu și a lui Silviu Prigoană

Cu cine își vor petrece sărbătorile copiii Adrianei Bahmuțeanu și a lui Silviu Prigoană

Fii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană își vor petrece sărbătorile de iarnă departe de mama lor, după cum a declarat omul de afaceri. Acest lucru se datorează hotărârii judecătorești pronunțată în momentul în care cei doi soți au divorțat, care a stabilit că băieții vor petrece pe rând, câte un an, Crăciunul alături de părinții lor.

Cu cine își vor petrece sărbătorile copiii Adrianei Bahmuțeanu și a lui Silviu Prigoană

De când au divorțat și au terminat multe dintre procesele în care au fost implicați, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se bucură de liniște în familiile lor. Reușesc să se înțeleagă atunci când vine vorba de Eduard și Maximus, care au ocazia să petreacă timp în egală măsură cu părinții lor.

„Copiii sunt la mine și vor rămâne și de Revelion, așa e hotărârea judecătorească, un an la mine, unul dincolo. Acum e rândul să stea la mine”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit impact.ro.

Anul ce tocmai se va încheia a fost unul foarte prosper pentru Silviu Prigoană, care s-a bucurat de mult succes în afacerile sale. Este însă determinat să continue să investească banii și să-și asigure un viitor liniștit, așa că nu va face gesturi extravagante de sărbători.

Ce preparate nu vor lipsi de pe masa de sărbători a familiei Prigoană

Alături de Mihaela și băieții săi va petrece sărbătorile acasă, unde se vor bucura de preparate simple, pregătite cu drag. Singurul fel mai deosebit va fi sushi, care se află pe lista de preferințe a unuia dintre băieții săi și care nu poate lipsi din meniu.

„La actualele prețuri trebuie să facem invenții. La noi, o masă de Crăciun sau Revelion e una normală, de miercuri sau de vineri, nimic special. Mai facem o salată de bouef, fi-miu sushi că e fan produse japoneze. Și cam atât”, a mai spus omul de afaceri.

Cât despre poveștile cu Moș Crăciun, Silviu Prigoană recunoaște că copiii săi nu au crezut pentru mult timp în ele. De-a lungul anilor l-a invitat pe moș în locuința lor, însă în cele din urmă băieții săi au realizat că nu este Moșul adevărat, ci o cunoștință de-a lor, deghizată.

Ceea ce l-a dat de gol pe bărbat a fost chiar ceasul de la mână, pe care fii Adrianei Bahmuțeanu nu au putut să nu-l observe. Le-au spus părinților ce au descoperit, iar acela a fost sfârșitul tradiției acestea pentru ei.

„Eu nu am fost moșul, ci alții. Aveau vreo 5-6 ani și l-au tras de barbă, dar era originală și au mai crezut câțiva ani în el. Apoi am adus unul cu barbă sintetică, dar nu l-au mai tras de barbă și l-au descoperit. Ionel, un fin de-al meu a venit că avea burtă, dar l-au descoperit după ceas. Au zis că moșul nu poate purta un ceas așa urât ca Ionel”, a povestit Silviu Prigoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: