Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine se iubește Andrei Dascalu de la Survivor România. Este o prezentatoare cunoscută

Cu cine se iubește Andrei Dascalu de la Survivor România. Este o prezentatoare cunoscută

GALERIE FOTO (3)

Andrei Dascălu este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România. Mulți telespectatori și-au dorit ca acesta să câștige marele premiu. Abia acum s-a aflat faptul că Andrei Dascălu se iubește cu o domnișoară care a participat și ea la o emisiune a aceluiași post. Despre cine este vorba.

Andrei Dascălu și Bianca Comănici noul cuplu din showbiz?

Recent, o pagină de instagram a publicat o serie de imagini în care Andrei Dascălu și Bianca Comănici sunt suprinși împreună. Cei doi par foarte apropiați dând semne că ar fi într-o relație. In imagini se vede clar că pe cei doi îi leagă mai mult decât o simplă prietenie. Să fie acesta noul cuplu din showbiz? Rămâne de văzut, având în vedere că niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație în acest sens.

Conform informațiilor furnizate de pagina de instagram pe care au apărut pozele cu cei doi, este precizat și faptul că Bianca Comănici și Andrei Dascălu luau masa de prânz în Sibiu. Conform unei surse apropiate celor doi, Bianca Comănici și Andrei Dascălu ar forma un cuplu încă de la începutul lunii august.

Bianca Comănici s-a tunat și și-a pus silicoane

Bianca Comănici și-a îndeplinit o dorință la care aspira de mult timp. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a pus silicoane și le-a transmis fanilor care este starea ei, în urma intervenției. Bianca Comănici a declarat că starea ei este una bună după ce și-a pus implanturile mamare și că este puțin șocată.

”Nu am niciun fel de problemă, singura e că am gâtul cam uscat, dar operația este gata. Sunt gata, pregătită de viață. Nu mă doare nimic, simt o febră musculară, dar foarte puțin, dacă vorbesc prea mult sau dacă respir mai profund. Nu am niciun fel de problemă, sunt șocată.

Nu simt durere, n-am nimic, aș putea să mă ridic să plec.Sunt foarte mulțumită până acum, știu că multe fete întâmpină dureri imediat după. N-am de unde să știu zilele următoare. Ce pot să zic mai multe…n-am ce să reproșez mai mult. Doamne ajută. Aveți grijă de voi” a povestit Bianca Comănici, pe patul de spital, imediat după intervenția chirurgicală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini