Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine se iubeşte Codin Maticiuc? Craiul de Dorobanţi şi-a găsit liniştea în braţele unei femei simple

Cu cine se iubeşte Codin Maticiuc? Craiul de Dorobanţi şi-a găsit liniştea în braţele unei femei simple

GALERIE FOTO (2)

Codin Maticiuc a devenit de curând tată, iar femeia alături de care are un copil nu este celebră, ci din potrivă, este o femeie naturală. Iată ce spune acesta despre partnera sa actuală.

Cine este iubita lui Codin Maticiuc. I-a dăruit un copil

Codin Maticiuc are un tătic fericit și are o poveste de iubire cu o tânără care nu este celebră. Aceasta nu seamnănă deloc cu fostele iubite ale celui numit „Craiul de Dorobanți”, fiind complet naturală.

Codin Maticiuc a fost foarte protector cu iubita sa actuală și a încercat să o ascundă de ochii curioșilor pe cât de mult posibil. Totuși, chiar și așa au apărut niște poze cu cei doi. Acesta a povestit că mai vrea și alți copii, iar căsătoria nu este un subiect care să îi intereseze.

„Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc are coronavirus. Ce mesaj a transmis acesta

Codin Maticiuc a transmis, de curând, că are coronavirus. Toți cei din casă, inclusiv copiii, au fost dpeistați pozitiv. Acesta a transmis și un mesaj pentru români: să poarte masca.

„Am Covid19, eu și ai mei și cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau ca noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-va cât puteți. Purtați mască, nu e atât de greu. Încercați să amânați cât puteți momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă”, a spus Codin Maticiuc.

Smaranda, iubita lui Codin Maticiuc
Smaranda, iubita lui Codin Maticiuc
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: