Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine se iubește prima soție a lui Adrian Mutu. Alexandra nu se mai ascunde, dar nici nu confirmă încă relația

Cu cine se iubește prima soție a lui Adrian Mutu. Alexandra nu se mai ascunde, dar nici nu confirmă încă relația

bobby paunescu

Bobby Păunescu și Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, își petrec un concediu plăcut în Italia. Împreună, cei doi se distrează la maxim și nu ezită să împărtășească aceste momente pe platformele de socializare. Fanii sunt de părere că între aceștia ar fi vorba de ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Alexandra nu a confirmat relația cu Bobby Păunescu

În luna martie, Alexandra Dinu a fost observată la o masă într-un restaurant din București, în compania lui Bobby Păunescu, ceea ce a dat naștere speculațiilor privind o posibilă relație romantică între cei doi. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat aceste presupuneri care au circulat la acea vreme.

În prezent, fosta soție a lui Adrian Mutu se bucură de o vacanță în Italia în compania lui Bobby Păunescu și a prietenei sale, modelul și actrița Cristina Postolachi. Pare că grupul a ales să viziteze și vila din Positano, proprietatea producătorului.

Pe platformele de socializare, o scenă amuzantă a fost capturată într-un videoclip, în care Bobby Păunescu apare într-un moment comic, stârnind un zâmbet larg pe chipul Alexandrei Dinu. În filmare, regizorul își acoperă gura cu mâna, transmitând cu subtilitate un mesaj amuzant: „Când trebuie să păstrezi tăcerea…”.

Aceștia au petrecut câteva zile și în Roma, iar în ziua de marți, 15 august, Bobby Păunescu a sărbătorit ziua numelui său, deoarece în buletin poartă și numele de Marius. Festivitatea a fost un succes deplin, cu o atmosferă veselă și distractivă. Atât Alexandra Dinu, cât și Cristina Postolachi au participat la sărbătoare alături de regizor, iar evenimentul s-a încheiat în noaptea târziu, semn că s-au distrat pe cinste.

Bobby Păunescu nu are noroc în dragoste

În timpul interviului din emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Bobby Păunescu a răspuns deschis la întrebarea dacă a suferit vreodată din cauza iubirii. Potrivit kanald.ro, el a mărturisit sincer că a trăit de multe ori sentimentul suferinței în dragoste. De asemenea, a dezvăluit că relația sa cu Monica Bârlădeanu s-a încheiat în anul 2012, într-un mod amiabil.

Cu privire la cine a părăsit pe cine în acea relație, Bobby Păunescu a explicat că el a fost cel părăsit de femeile din viața sa și că această experiență l-a influențat profund, oferindu-i inspirație pentru creația sa în film.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: