Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine și-a petrecut Deea Maxer Paștele, după divorțul de Dinu Maxer. Ce a mărturisit tatăl copiilor ei: „Sunt în perioada de acceptare”

Cu cine și-a petrecut Deea Maxer Paștele, după divorțul de Dinu Maxer. Ce a mărturisit tatăl copiilor ei: „Sunt în perioada de acceptare”

Cu cine și-a petrecut Deea Maxer Paștele, după divorțul de Dinu Maxer. Ce a mărturisit tatăl copiilor ei: „Sunt în perioada de acceptare”

Iată cu cine și-a petrecut Deea Maxer Paștele, după divorțul de Dinu Maxer! Ce a mărturisit tatăl copiilor ei? Toate detaliile!

Dinu Maxer, singur de Paște

Deea Maxer și Dinu Maxer au fost un cuplu bine-cunoscut în lumea artistică și socială din România, dar recent au anunțat că divorțează. Sărbătorile de Paște nu au fost ușoare pentru ei, dar au reușit să găsească un mijloc comun pentru copiii lor în ciuda situației delicate. Fiecare a ales să petreacă Paștele într-un mod diferit, Dinu Maxer a petrecut singur de Paște, deoarece copiii nu au fost alături de el, lăsându-i să stea cu mama lor. Cu toate acestea, a rămas optimist și a încercat să profite de timpul liber în preajma prietenilor. Acesta a fost de asemenea încântat să petreacă timp la biserică pentru a lua Lumină, recunoscând că nu a mai făcut acest lucru de multă vreme.

Dinu Maxer a mărturisit că cei doi copii au serbat Paștele cu el, dar pe cel catolic:

Sunt fără copii. Ei au făcut Paștele cu mine, cel Catolic, acum o săptămână, la mama”, a spus în cadrul unui interviu acordat pentru cancan.ro.

„Mi s-a părut firesc să-i las copiii Deei, să petreacă cu ea. S-au dus la fratele ei, lângă Corbeanca. E prima oară când sunt fără copii. Dar nu mi-e greu, dimpotrivă, acum sunt în perioada de acceptare”, a mai spus el.

Cu cine și-a petrecut Deea Maxer Paștele, după divorțul de Dinu Maxer

Deea Maxer, pe de altă parte, a ales să petreacă Paștele împreună cu familia ei, într-o zonă liniștită, la Corbeanca, acolo unde stă fratele ei. Aceasta a luat copiii cu ea și a fost încântată să petreacă Paștele cu familia ei. Chiar dacă a fost o perioadă dificilă pentru ea, a reușit să își mențină optimismul și a făcut tot posibilul pentru a se asigura că micuții petrec săbătorile într-un mediu optimist, de sărbătoare.

Ambii foști soți au reușit să gestioneze situația cu maturitate și și-au concentrat atenția asupra copiilor lor. Deși s-au separat, au făcut tot posibilul să își păstreze legătura cu copiii lor și să se asigure că aceștia petrec timp cu ambii părinți. Acest lucru este esențial pentru dezvoltarea copiilor și pentru a le oferi stabilitate emoțională în această perioadă dificilă.

Cum și-au anunțat fanii că divorțează Deea și Dinu Maxer

Atât Deea cât și Dinu Maxer și-au anunțat fanii despre decizia de a divorța pe conturile personale de Instagram. Cei doi le-au mulțumit urmăritorilor lor pentru aprecierea lor, dar speră să le înțeleagă decizia:

Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer, a scris atât Deea Maxer, cât și Dinu Maxer pe contul personal de Instagram.

Pe cei doi îi vor lega mereu cei doi copii ai lor, pe nume Andreas și Maysa.

 

Sursa foto: kanald.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: