Redactia.ro
Home » TV » Cu cine va petrece Crăciunul Andreea Marin? Prezentatoarea a făcut primele mărturisiri

Cu cine va petrece Crăciunul Andreea Marin? Prezentatoarea a făcut primele mărturisiri

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran. Pentru vedeta de la TVR, luna decembrie este cea mai așteptată lună din an, din mai multe privințe, fiind atât ziua ei de naștere, cât și ziua fiicei ei, dar și a surorii sale, Cristina. Andreea Marin  a dezvăluit alături de cine va petrece Crăciunul anul acesta. 

Cu cine va petrece Crăciunul Andreea Marin?

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. După ce anul acesta a revenit pe micile ecrane la cârma emisiunii  “Nu există nu se poate”, care este și motto-ul ei de viață, îndrăgita prezentatoare TV a vorbit deschis, într-un interviu pentru Click! despre cum va petrece Crăciunul și alături de cine.

Andreea Marin a mărturisit că va petrece Sărbătorile alături de cei dragi, alături de familie.

,,Ca de obicei, petrecut aşa, în familie. Nu mi-aş dori deloc să fiu altundeva. A fost un an mai greu pentru toată lumea, cu atât mai important pare sentimentul de acasă, bucurându-te de sănătate şi de cei dragi.”, a spus Andreea Marin pentru sursa citată.

Pe de altă parte, îndrăgita prezentatoare a vorbit și despre ce înseamnă sărbătorile pentru ea și cine îi lipsește cel mai mult în această perioadă.

,,De părinţi şi de bunici, sunt îngeri cu toţii… De omătul cât casa de odinioară, aşa erau iernile în Moldova natală… De mers la urat şi colindat cu acordeonul în spate, cu urechile îngheţate şi obrajii roşii… De copilărie, pur şi simplu… Eu sunt născută la 22 decembrie şi sărbătorile începeau pentru noi încă de la Sfântul Andrei, ziua mea de nume, apoi tata şi bunicul aveau Sfantul Nicolae, sora mea e Cristina, aşadar de Crăciun este şi ziua ei de nume, iar acum şi 15 decembrie este o zi preţioasă: ziua fiicei mele, Violeta.”, a mai mărturisit Andreea Marin.

Cea care încă mai păstrează titlul de Zâna Surprizelor a povestit că anul acesta i s-a îndeplinit dorința de a-l vedea pe Moș Crăciun.

,,Anul acesta, mi-am dăruit o şansă unică: l-am întâlnit pe Moş Crăciun faţă în faţă, chiar în emisiunea mea, “Nu există nu se poate”, din seara de Ajun. Aşadar, cine se află în faţa televizorului în data de 24 decembrie, la ora 18.00, sau urmăreşte în reluare, la ora 23.00, va fi parte din povestea noastră. ”, a mai adăugat îndrăgita prezentatoare în cadrul interviului pentru sursa citată.

Andreea Marin a povestit și care sunt planurile pentru noul an și ce anume a învățat din anul 2020.

,,Anul acesta a fost o imensă lecţie de viaţă, eu am fost deschisă să o învăţ şi păşesc cu inima deschisă şi speranţă spre anul ce vine, ceea ce doresc fiecărui om! Şi sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a mai povestit prezentatoarea de la TVR.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: