Redactia.ro
Home » Știri » Cui lasă Ion Țiriac averea uriașă? Afaceristul a spus clar: „Din cei 33 de copii ai mei…”

Cui lasă Ion Țiriac averea uriașă? Afaceristul a spus clar: „Din cei 33 de copii ai mei…”

Ion Țiriac a avut o carieră sportivă de lăudat, iar mai apoi și-a investit cu cap toți banii câștigați. Așa se face că acum, la cei 83 de ani, afaceristul se bucură de o avere considerabilă, care l-a plasat an de an în topul celor mai bogați oameni ai planetei. Întrebat fiind cui lasă moștenire întreaga avere, afaceristul a avut un răspuns surprinzător.

Cui lasă Ion Țiriac averea uriașă

Oficial, Ion Țiriac are trei copii: Ion Ion Țiriac, Ioana Natalia Țiriac și Karim Mihai Țiriac. Neoficial, însă, afaceristul are mai mulți urmași decât și-ar putea închipui cineva. Adevărul l-a dezvăluit chiar el, într-un interviu pentru o publicație străină.

Potrivit spuselor lui, Ion Țiriac este tată a nu mai puțin de 33 de copii, pe care i-ar fi dobândit din relații cu femei din întreaga lume. „Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a spus miliardarul, potrivit Outsidernews.it.

Ce avere are Ion Țiriac

Potrivit informațiilor apărute anterior în presă, Ion Țiriac avea în 2021 o avere de 7,2 miliarde de lei, ceea ce îl plasase pe locul 3 în topul celor mai bogați români. În 2022, la averea lui s-a mai adăugat un miliard, așa că averea lui este acum de 8,5 miliarde de dolari, ajungând astfel pe locul 2 în clasamentul bogaților României, după frații Pavăl (Dedeman).

De menționat ar fi și faptul că Ion Țiriac are o impresionantă colecție auto, precum și mai multe avioane. În 2022, Ion Țiriac și-a achiziționat un Embraer Phenom 300E, avion ce poate zbura la o altitudine maximă de 13.716 metri.

Țiriac Air mai are în flotă un avion Embraer Phenom 300, care este folosit de frații Pavăl, proprietarii Dedeman, un Bombardier Global 5000 (YR-TIK), un Gulfstream G200 Galaxy (YR-TII) și un elicopter Leonardo AW139 (YR-TIA).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: