Redactia.ro
Home » Monden » Culiță este în doliu! Tragedie în familia Sterp. L-au găsit împușcat în cap!

Culiță este în doliu! Tragedie în familia Sterp. L-au găsit împușcat în cap!

GALERIE FOTO (2) Culiță Sterp este în doliu

Familia lui Culiță Sterp trece în acest moment prin clipe de groază, după o tragedie incredibilă care a avut loc în urmă cu 24 de ore. Un membru important al familiei s-a stins din viață, după o decepție în dragoste, spre disperarea apropiaților.

Tragedia a lovit din nou familia lui Culiță Sterp pe data de 17 mai 2023. Un bărbat de 30 de ani s-a sinucis în propria casă din cauza unei despărțiri. Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit că acesta avea legături puternice cu familia Sterp. Adevărul a ieșit imediat la iveală.

Familia lui Culiță Sterp este în doliu

Se pare că vărul lui Culiță, Ionică Sterp, este cel care a ales să își pună capăt zilelor, în urma unei despărțiri de femeia pe care o iubea. Bărbatul a apelat la acest gest necugetat, după mai multe încercări de a se împăca cu iubita lui care continua să îl refuze. Într-un moment de nebunie, bărbatul i-a lăsat un mesaj acesteia, mărturisindu-i ce are în plan.

Înainte ca femeia să apuce să răspundă în vreun fel mesajelor primite din partea lui Ionică, vărul lui Culiță a luat pușca de vânătoare pe care o avea în casă și s-a sinucis, împușcându-se în cap. Tragedia a avut loc ieri, în jurul orei 10:00 dimineața, în localitatea Sânaindrei din Timiș. Mama bărbatului a sunat imediat la 112, însă medicii veniți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

„E urât și greu, atât… Nu a pomenit niciodată despre așa ceva…”/ ”Din dragoste, dar nu știu…”/ ”Am auzit-o pe maică-sa când a început să plângă, a fost disperată, am ieșit și am întrebat-o ce se întâmplă, a zis că pentru o fată care l-a lăsat”/ ”A fost un băiat de milioane, nu știu ce a pățit, a avut o decepție”, au spus apropiații victimei pentru Kanal D.

Ionică, vărul lui Culiță Sterp, s-a sinucis
Ionică, vărul lui Culiță Sterp, s-a sinucis

Ce spun autoritățile

Momentan nu se cunosc prea multe detalii despre acest caz, însă cert este un lucru, faptul că Ionică nu își putea vedea viața departe de femeia pe care o iubea. Din această cauză bărbatului nu i-a mai păsat de nimic și a decis să se sinucidă. Oamenii legii vor întocmi un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: