Redactia.ro
Home » Știri » Culiță Sterp, gest de milioane pentru copiii dintr-un centru de plasament. Nu mulți artiști ar face asta!

Culiță Sterp, gest de milioane pentru copiii dintr-un centru de plasament. Nu mulți artiști ar face asta!

culita sterp

Ne despart mai puțin de două săptămâni până la Crăciun, iar Culiță Sterp se numără printre cei pentru care spiritul Crăciunului nu înseamnă doar liste interminabile de cadouri, ci și fapte bune întreptate spre cei mai puțin norocoși. Astfel, Culiță a decis să-i ducă pe copiii unui centru de plasament la mall și să le îndeplinească toate dorințele!

Culiță Sterp, gest de milioane pentru copiii dintr-un centru de plasament

Culiță Sterp este foarte apreciat de către internauți, așadar el este nevoit să distribuie adesea imagini și clipuri video în care dezvăluie cum decurge viața sa de zi cu zi. Așadar, Culiță nu a ezitat să împărtășească fanilor supriza pe care a pus-o la cale pentru niște copii aflați la un centru de plasament din Turda.

Artistul i-a dus pe micuți la mall. Au mers împreună la un film și apoi le-a cumpărat copiilor tot ce și-au dorit. Solistul i-a îndemnat pe fani să-i ajute pe cei mici și a promis că va împărtăși datele conturilor bancare în care fanii pot contribui pentru ajutorarea copiilor aflați în centrul de plasament din Turda.

„Astăzi facem un pic pe Moș Crăciun sau pe Moș Nicolae. Mergem cu niște copii frumoși la mall să le cumpărăm ceva, și vă îndemnăm și pe voi, cei care puteți, să îi ajutați, ei sunt la o casă de copii din Turda. Este luna cadourilor, a sărbătorilor, vă îndemnăm să îi ajutați și nu doar pe ei, pe toți copiii care au nevoie acum și nu au și ei părinți. Asta e cel mai important acum, să ai familia cu tine de sărbători. Dacă nu ai familia, măcar să fie cineva pe care consideri familie. Pentru ei, familiile lor sunt doamnele care au grijă de ei acolo”, a povestit Culiță Sterp, în videoclipul pe care l-a distribuit pe contul personal de Youtube.

„Am terminat filmul. Vrem să vă mulțumim că v-ați uitat la noi. Pentru cei care vreți să mergeți la Turda și vreți să îi ajutați, o puteți face. Ei au niște cheltuieli destul de mari pentru curent, gaze, noi încercăm să îi ajutăm cu ce putem. O să vă lăsăm un cont și copilașii vă sunt recunoscători”, a completat Culiță Sterp.

Culiță Sterp s-a aflat în mijlocul unui scandal mediatic de proporții

În ultima perioadă, Culiță Sterp a trecut prin momente delicate. În urmă cu puțină vreme, artistul a produs un accident după ce s-a urcat la volan, deși se afla sub influența substanțelor interzise. Solistul a vorbit despre întregul incident pe canalul său de Youtube și a subliniat că a dat în judecată mai multe posturi de televiziune care i-ar fi știrbit imaginea prin modul în care au relatat știrile care l-au avut ca protagonist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini