Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, gest de omenie pentru o bătrână aflată la nevoie. Femeia i-a mulțumit minute în șir – VIDEO

Culiță Sterp, gest de omenie pentru o bătrână aflată la nevoie. Femeia i-a mulțumit minute în șir – VIDEO

culita sterp

Culiță Sterp a făcut un gest incredibil pentru o bătrână pe care a întâlnit-o recent într-o parcare. Cântărețul în vârstă de 29 de ani se afla împreună cu fratele său, Iancu, atunci când a ajutat-o pe femeie cu bani.

A ajutat o femeie cu bani

Culiță Sterp a fost impresionat de bătrâna care vindea mai multe produse în parcarea unei benzinării. Fără să stea pe gânduri, acesta a abordat-o direct. „Cât costă astea 3? (…) Și ai 3 aici? Ia un milion acolo, mamaie, să fii sănătoasă”, i-a transmis el femeii.

Bătrâna avea o pungă cu trei dovlecei, două buchete de flori, niște plante medicinale și două cărți de rugăciuni.

Impresionat de situația femeii, Culiță Sterp a luat buchetul de flori, pentru a i-l oferi logodnicei sale și i-a dat femeii 100 de lei. Artistul a declarat că i-ar fi dat mai mult, însă erau singurii bani scoși.

Bătrâna i-a mulțumit acestuia pentru gestul făcut și, pe lângă punga cu dovleci, i-a dat acestuia și lui Iancu două cărți de rugăciuni.

Deși acum este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, Culiță Sterp nu uită de unde a plecat. Viața artistului nu a fost întotdeauna ușoară și știe cum este să nu aibă, așa că îi ajută pe alții atunci când are ocazia.

Culiță Sterp ajută cu bani și familia

Culiță Sterp a pus la cale o surpriză de zile mari pentru logodnica sa. Cântărețul i-a făcut cadou Danielei, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe 5 octombrie, un bolid de lux.

Cântărețul este extrem de generos și nu se ferește să facă gesturi frumoase nici față de străinii mai puțini norocoși, așa că era de așteptat să îi pregătească o surpriză iubitei lui.

Acesta a filmat întreg procesul prin care a trecut pentru a pune la cale surpriza de la momentul în care a plecat să achiziționeze bolidul de lux până la cel în care i l-a prezentat noului „stăpân”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: