Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp i-a făcut un cadou logodnicei înainte de ziua ei. Ce cadou i-a luat celei care i-a făcut primul copil

Culiță Sterp i-a făcut un cadou logodnicei înainte de ziua ei. Ce cadou i-a luat celei care i-a făcut primul copil

Culiță Sterp a postat un nou vlog. Artistul le-a dezvăluit fanilor surpriza pe care i-a făcut-o partenerei sale. Deși cadoul a venit mai repede, acest lucru pare că l-a ajutat pe Culiță, căci Daniela nu a bănuit nimic.

Ba chiar mai mult, a reușit să o enerveze la culme dispărând subit de acasă pentru două zile. În tot acest timp, Culiță a avut telefonul pe mod avion, iar blondina nu a reușit deloc să dea de el.

Culiță este în al nouălea cer. Logodnica sa îi face zilele frumoase, Milan îi dă sens vieții, pe plan profesional totul merge ca pe roate. Artistul s-a pregătit intens pentru ziua Danielei. A dat comandă de cadou, a plătit jumătate din sumă, după cum spune chiar el în vlog, iar „coletul“ a ajuns mai repede decât preconiza.

Culiță și-a surprins iubita cu o mașină scumpă, pe care ea și-o dorea. Reactia blondinei este savuroasă, pe măsură. Momentul emoționant începe la

Culiță și Daniela nu se pregătesc de nuntă

La scurt timp după ce Culiță a devenit tătic, a făcut și primele declarații despre nuntă. Faimosul a spus că au alte priorități acum.

„Nu ne pregătim deocamdată de nuntă, este în plan, dar nu știm când se va întâmpla; prioritatea este să facem botezul și apoi o să ne gândim și la nuntă“, a dezvăluit Culiță Sterp pentru Click.ro

Milan este fericirea lor. Copilul îi împlinește și le completează viețile. Cei doi își mai doresc încă un copil.

„Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât“, a mai declarat Culiță.

Culiță a fost cel care a dat vestea când Daniela a născut. Artistul a postat pe Facebook toate detaliile.

”4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băia , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă și cea mai iubită mămică din lume, Daniela Iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viață frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ”, a scris cântărețul pe contul lui de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini