Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, la aceeași nuntă cu fosta soție! Cum a fost surprins artistul cu Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp, la aceeași nuntă cu fosta soție! Cum a fost surprins artistul cu Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au dat nas în nas la un eveniment, unde au luat parte amândoi. Cei doi artiști au fost împreună ani buni, s-au căsătorit, iar mai apoi și-au spus ADIO. Au luat-o pe drumuri diferite, iar primul care și-a refăcut viața a fost Culiță Sterp. Ulterior, cântăreața și-a găsit alesul inimii alături de care urmează să facă pasul cel mare.

Culiță Sterp, la aceeași nuntă cu fosta soție

Este pentru prima dată, după mult timp, când Culiță și Carmen sunt surprinși la aceeași nuntă. Imaginile au fost postate pe TikTok, unde au devenit virale. Reamintim că, cei doi cântăreți au fost împreună ani buni, s-au căsătorit, iar după o perioadă, au ales să-și spună adio. Ulterior, s-au împăcat, însă nu pentru mult timp. Asta pentru că artistul a ales să-și refacă viața alături de Daniela, mama copilului său și viitoarea soție. Carmen a rămas singură pentru o bună perioadă, timp în care și-a pus gândurile în ordine.

În cele din urmă, a reușit să-l găsească pe alesul inimii ei, cel cu care se va și căsători. Marian Corcheș a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, la scurt timp după ce a reușit să divorțeze de fosta lui soție. Acum, artista și Marian au planuri mari împreună, iar Carmen a reușit să uite tot ce a fost în trecut.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, revedere după multă vreme

Se pare că cei doi artiști au reușit să păstreze o relație profesională și să nu o implice cu cea personală. Chiar dacă nu s-au despărțit în cei mai buni termeni, Culiță și Carmen nu au resentimente unul față de celălalt și așa reușesc să-și ducă și munca la bun sfârșit. Cei doi au dat nas în nas la un eveniment, unde aua întreținut atmosfera. Au fost surprinși de câțiva nuntași, iar mai apoi au fost postați pe TikTok. În imagini se poate observa clar cum Culiță stă la masă, iar Carmen cântă de zor. Cei doi sunt profesioniști și știu când trebuie să lase trecutul deoparte.

@solomoncristinamadalina @culita.oficial @carmendelasalciuaoff ♬ suono originale – Solomon Cristina Madalina

@solomoncristinamadalina Risposta a @George Chivu ♬ suono originale – Solomon Cristina Madalina

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: