Redactia.ro
Home » Homepage » Culiță Sterp, primele declarații după accidentul produs. A ținut să clarifice lucrurile: „Mi-a fost greu să ies în fața voastră”

Culiță Sterp, primele declarații după accidentul produs. A ținut să clarifice lucrurile: „Mi-a fost greu să ies în fața voastră”

Culiță Sterp, un nou derapaj. Artistul către un jurnalist

Acum aproape o săptămână, Culiță Sterp a provocat un accident de proporții în Cluj-Napoca. A încălcat regulile de circulație și a băgat un bărbat în spital. Cântărețul a mers cu viteză și a lovit o mașină care circula regulamentar, și deși era urmărit de oamenii legii, a părăsit locul accidentului. Acesta s-a ascuns de polițiști după ce s-a urcat beat la volan, dar și sub influența substanțelor interzise.

Cu ce pedeapsă s-a ales Culiță Sterp

În urma acestor fapte, Culiță a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, i s-a suspendat permisul de conducere pentru o lună și s-a ales și cu o amendă. Mai mult decât atât, în urma accidentului, cei care îl simpatizau s-au împărțit în două categorii: unii au rămas de partea lui, în timp ce alții l-au pus la zid. Culiță a răspuns pentru prima data fanilor pe Instagram, fiind vizibil afectat de cele întâmplate. Acesta a ținut să transmită câteva gânduri tuturor.

Culiță Sterp, mesaj public după accidentul pe care l-a produs

Mesajul său a fost pentru cei care-l judecă acum, dar, în special, pentru tânărul care s-a ales cu răni din cauza lui. Mai mult decât atât, el a ținut să precizeze că ultimele evenimente din viața l-au învățat o lecție dură și promite că de acum încolo va fi un om cu picioarele pe pământ, modest, dedicat familiei și muzicii.

”Vă pup pe toți, dragii mei, n-am fugit nicăieri, aici sunt, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc cu voi după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez totul la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să-mi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat pe toate planurile, vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și în special familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciază pentru felul meu de a fi.

Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că absolut toți greșim. Poate, eu chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să-mi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri în viața mea care se vor schimba în bine, pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ. Vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care mi le-ați dat, pentru că le meritam, au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că eu o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut, cu mult mai multe lecții învățate, pentru o viață mai bună pe viitor. Nu vă spun mai multe, deocamdată cam atât, vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc încă o dată celor care ați fost alături de mine, dar, cum am spus, și celor care m-ați criticat, pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a spus Culiță Sterp, pe pagina personală de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: