Redactia.ro
Home » Știri » Culiță Sterp, tată pentru a doua oară!? Imaginile cu Daniela Iliescu vorbesc de la sine

Culiță Sterp, tată pentru a doua oară!? Imaginile cu Daniela Iliescu vorbesc de la sine

Daniela Iliescu și Culiță Sterp sunt împreună de aproape 15 ani, legătura lor începând pe vremea când erau adolescenți. Această relație de durată a dat naștere micuțului Milan, care este rodul iubirii lor. Recent, cei doi au petrecut o mică escapadă la munte, unde au avut parte de momente romantice și relaxante. Însă, imaginile postate de Daniela pe rețelele sociale au ridicat semne de întrebare în rândul internauților.

Potrivit imaginilor distribuite pe rețelele sociale, Daniela Iliescu pare să aibă o burtică suspectă, pe care încearcă să o mascheze sub un tricou larg. Într-unul dintre momentele surprinse, Culiță vine prin spatele ei și o cuprinde în brațe, punându-i mâinile pe abdomen. Această gestică a stârnit rapid reacții din partea fanilor, care s-au grăbit să o felicite sau să întrebe direct dacă este însărcinată.

Daniela și Culiță Sterp, părinți pentru a doua oară?

„Doamne feri cât te iubesc de mult”, i-a scris solistul Danielei într-un comentariu plin de afecțiune. În clipul postat, Daniela și Culiță se iau în brațe, se sărută și își beau cafeaua liniștiți. Momentul în care Culiță îi pune mâna pe burtică a generat o serie de comentarii și speculații. Una dintre urmăritoarele ei i-a lăsat un comentariu cu subînțeles, la care Daniela a răspuns cu emoticoane care reprezentau mâncare, sugerând astfel că burtica ușor proeminentă ar fi rezultatul mâncării și nu al unei posibile sarcini.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela Iliescu (@daniela.iliescu)

Înainte de a forma un cuplu cu Culiță Sterp, Daniela a locuit în America și a avut o relație cu un român stabilit acolo. Ea a povestit în mai multe interviuri despre experiențele sale din SUA și motivele pentru care a revenit în România.

„Eu, cel mai mult, am locuit în Minnesota. Am locuit lângă Minneapolis, aveam și o relație și după ce s-a terminat internshipul și am venit în România, mi-am luat viza și am plecat din nou acolo. Mi-am luat viza pe 10 ani și fostul meu iubit trebuia să se mute într-un alt oraș”, a mărturisit Daniela într-un interviu pentru WOWnews.

Daniela a explicat de ce a revenit în România

„Eu ar fi trebuit să mă mut cu el, ceea ce nu îmi doream, trebuia să termine Facultatea de Medicină și apoi să se mute. I-am spus că nu are rost să mă mut acolo pentru el, în sensul că era un oraș mult mai mic în ceea ce privește oportunitățile de dezvoltare în carieră pentru că eu asta îmi doream și de asta m-am dus de la bun început acolo”, a adăugat ea.

Revenirea în România a fost un moment de claritate pentru Daniela, care și-a dat seama că își dorește să-și deschidă propria afacere. „Am zis că o să vin acasă în România și o să stau câteva luni, până îmi dau seama dacă vreau să mă mut în orașul acela sau să stau cu el. Când m-am întors acasă, mi-am dat seama că eu sunt cumva fixată pe ideea să îmi fac o afacere a mea”, a spus Daniela.

Deși Daniela și Culiță nu au confirmat oficial o a doua sarcină, fanii sunt nerăbdători să afle dacă familia lor se va mări în curând. Cu toate acestea, cei doi continuă să împărtășească momente frumoase și să se bucure de viața de familie alături de micuțul Milan.

Relația dintre Daniela Iliescu și Culiță Sterp este una de admirat, având în vedere longevitatea și puterea iubirii lor. Chiar dacă speculațiile despre o posibilă sarcină au stârnit interesul fanilor, cei doi continuă să trăiască fiecare moment cu bucurie și să se sprijine reciproc în orice situație. Rămâne de văzut ce surprize ne vor mai pregăti în viitor, însă un lucru este sigur: dragostea lor este puternică și autentică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: