Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, veste tristă pentru fani, în prag de sărbători: «Am sperat până în ultimul moment…»

Culiță Sterp, veste tristă pentru fani, în prag de sărbători: «Am sperat până în ultimul moment…»

culita sterp

Culiță Sterp, vești proaste pentru fani în prag de Sărbători. Din cauza accidentului pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, artistul se află sub control judiciar și nu va putea să-și onoreze concertele pe care le avea în această perioadă. Artistul a povestit totul fanilor și și-a cerut scuze că nu-i va încânta cu muzica sa în noaptea trecerii dintre ani.

Culiță Sterp le-a oferit fanilor de peste hotare o veste tristă

Culiță Sterp a produs un accident de circulație, după ce s-a urcat la volan, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. El se află momentan sub control judiciar și are interdicția de a părăsi țara. În plus, solistul a rămas și fără permisul de conducere. Așadar, Culiță Sterp nu va putea susține concertele pe care le avea programate în această perioadă, spre dezamăgirea fanilor. Nu doar fanii lui Culiță vor avea de suferit, ci și finanțele artistului întrucât concertele din timpul sărbătorilor sunt, în general, foarte bine plătite.

Culiță Sterp ar fi trebuit să concerteze românilor din Germania în noaptea trecerii dintre ani, însă acest lucru va fi imposibil ținând cont că se află sub control judiciar și nu poate părăsi țara. În locul său va concerta o colegă de breaslă. Anunțul a fost făcut chiar de către artist. Fanii devotați i-au transmis cele mai bune gânduri și l-au încurajat.

Culiță Sterp nu va putea concerta în noaptea de Revelion

„Cu părere de rău vreau să vă anunț că nu o să putem să fim prezenți în Germania, la Revelionul pe care trebuia să-l susținem. Am sperat până în ultimul moment că problemele se vor rezolva și că vom putea pleca, și că vom putea fi aproape de dumnevoastră. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. O să revenim cu detalii și o să reprogramăm evenimentele pe viitor. Până atunci, vă dorim tuturor sărbători fericite alături de familie, alături de cei tragi și să ne revedem curând și în afara țării”, a transmis Culiță Sterp, prin intermediul contului său oficial de Tik-Tok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: