Redactia.ro
Home » Monden » Cum a aflat Doina Teodoru de plecarea lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuţite”? Prima reacție la decizia iubitului ei: „Ok, îmi pare rău”

Cum a aflat Doina Teodoru de plecarea lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuţite”? Prima reacție la decizia iubitului ei: „Ok, îmi pare rău”

Cum a aflat Doina Teodoru de plecarea lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuţite”? Iată prima reacție la decizia iubitului ei!

Cum a aflat Doina Teodoru de plecarea lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuţite”

După ce vestea plecării celor trei cunoscuți jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, de la emisiunea culinară de succes „Chefi la cuțite” a făcut înconjurul internetului și a luat cu asalt conversațiile pasionaților de gastronomie și televiziune, mulți s-au întrebat cum au reacționat familiile și cei apropiați celor trei chefi. Iată cum a fost informată Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, despre decizia lui de a renunța la postul de jurat din emisiune.

„Chefi la cuțite” a însemnat mult mai mult decât o simplă emisiune TV. A fost un proiect care a marcat viețile celor trei chefi și a contribuit la popularitatea lor în lumea gastronomiei și a televiziunii.

Doina Teodoru (33 de ani) și Cătălin Scărlătescu (51 de ani) formează un cuplu cu o diferență semnificativă de vârstă, însă această diferență pare să nu fi afectat cu nimic legătura lor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în ciuda provocărilor și deciziilor profesionale dificile pe care Cătălin Scărlătescu le-a luat recent, Doina Teodoru rămâne alături de el și îl susține cu dragoste și înțelegere.

Doina Teodoru a dezvăluit că a aflat despre decizia lui Cătălin Scărlătescu de a părăsi emisiunea „Chefi la cuțite” în același moment cu restul lumii. Nu a fost informată în prealabil și nici nu a avut indicii despre acest pas important în cariera lui.

Prima reacție la decizia iubitului ei: „Ok, îmi pare rău”

Cu toate acestea, atitudinea și cuvintele ei, exprimate într-un interviu, reflectă înțelegere și sprijin necondiționat pentru partenerul ei de viață:

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». «Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal». Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teoodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, pentru Ego.ro.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: