Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajutat-o Busu pe Iulia Pârlea, noua vedetă de la meteo

Cum a ajutat-o Busu pe Iulia Pârlea, noua vedetă de la meteo

Sursa foto: Playtech

Iulia Pârlea este noua prezentatoare de la Pro TV a rubricii meteo. Aceasta a mărturisit că a avut foarte multe emoții în prima zi a ei de muncă și cum a ajutat-o Florin Busuioc încă din prima zi de muncă.

Iulia Pârlea, noua vedetă meteo de la Pro TV

Ia Pârlea are 36 de ani și a ocupat de curând poziția de prezentatoare meteo din cadrul trustului Pro TV. Iulia Pârlea povestește cu entuziasm despre noul ei loc de muncă, acolo unde s-a bucurat de sprijinul lui Florin Busuioc, zis Busu printre telespectatori. Aceasta l-a considerat mentorul său.

„Este bine la PRO TV. M-am adaptat repede cu ajutorul colegilor, care m-au încurajat din prima secundă. Trebuie să recunosc, însă, că am avut emoții mari, presiunea brandului PRO și-a spus cuvântul.

Să fac parte din echipa Știrilor PRO TV mi-a dat o mai mare încredere în mine, atât profesional, cât și personal.

Am fost sunată să vin să dau o probă, care a constat fix în ceea ce fac acum la „Vremea. Nu a fost atât de simplu pe cât mă așteptam. Nu mai prezentasem rubrica Meteo, mă simțeam stângace chiar dacă eram obișnuită cu tot ce ține de televiziune.

Prima dată când m-am uitat la wall-ul din spatele meu, m-a luat amețeala. (râde) A fost o mare provocare, dar am acceptat-o cu brațele deschise.”, a declarat prezentatoare pentru viva.ro.

Iulia Pârlea: „El este unic, nu îi pot lua locul. Suntem o echipă!”

Iulia Pârlea susține că ea și Busu formează o echipă de „nota 10 la Pro TV”. Asta-i susținut că Florin Busuioc a susținut-o încă din prima zi de muncă:

„Știu că Busu este foarte iubit de telespectatori. El este unic, nu îi pot lua locul. Suntem o echipă. Busu m-a ajutat foarte mult încă de la început!

În ziua în care am dat proba, el era acolo și m-a încurajat. Mi-a spus să nu mă tem de nimic, pentru că totul se învață. Acum suntem buni colegi, el este mereu pus pe glume și ne binedispune pe toți.

Nu sunt meteodependentă, chiar deloc. Îmi plac toate anotimpurile, fiecare are farmecul lui. Eu sunt născută toamna, pe mine nu mă deranjează când plouă, de exemplu.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: