Redactia.ro
Home » Știri » Cum a ajutat o tânără o bătrână fără adăpost, care dormea lângă bloc. „Felicitări, om bun!”

Cum a ajutat o tânără o bătrână fără adăpost, care dormea lângă bloc. „Felicitări, om bun!”

Cum a ajutat o tânără o bătrână fără adăpost, care dormea lângă bloc. „Felicitări, om bun!”

O tânără s-a filmat când i-a dat o mână de ajutor unei femei în vârstă, pe care a găsit-o la intrarea în blocul ei. Iată cum a ajutat-o și ce mesaje a primit, ulterior, de ce la cei care au văzut filmulețul. Mulți au rămas impresionați și au decis să îi urmeze exemplul.

Cum a ajutat o tânără o bătrână fără adăpost, care dormea lângă bloc. „Felicitări, om bun!”

Să fii bun, necondiționat, fără să aștepți ceva înapoi, fără să ții cont de propria experiență, dacă ai fost sau nu la rândul tău ajutat. Poate că puțini mai sunt așa cu adevărat. O tânără a vrut să fie un astfel de om bun și a ajutat o femeie pe care a văzut-o nemișcată lângă blocul ei, încercând să se odihnească.

„Am coborât până la magazin și am văzut-o pe această doamnă la scara blocului. Probabil a adormit acolo”, a spus tânăra, în filmulețul publicat pe TikTok.

În acel moment, tânăra a decis să urce la ea în locuință și să strângă câte ceva de prin frigider și de pe rafturi pentru bătrâna de lângă bloc. A luat pateuri, iaurturi, roșii, conserve, o cutie cu bomboane din ciocolată și altele, cât să umple o sacoșă.

„Am zis să-i fac ziua mai frumoasă. Nu pot să-i ofer un cămin, dar măcar să mănânce. Norocul meu că am găsit-o tot acolo… Nu ea a ales să fie așa, e o femeie în vârstă. Hai să fim mai buni, nu ne costă nimic”, a spus ea.

Când a coborât și s-a reîntors la ea, tânăra a găsit-o tot acolo pe femeia fără adăpost, cu genunchii strânși și acoperită cu o pătură închisă la culoare. Nu știa ce se întâmplă când tânăra i-a vorbit și i-a lăsat la picioare sacoșa.

„Mă auziți? Sunt pentru dumneavoastră”, a spus tânăra, așezându-i sacoșa cu alimente lângă ea.

„E mâncare, să știți”, a mai spus ea.

Numeroase persoane au lăsat mesaje când au văzut filmulețul și au fost plăcut impresionate. Deși unii susțin că un bine făcut în văzul lumii nu mai are același impact, alții au felicitat gestul.

„Poate iau si altii exemplu tau, sa nu mai spun cata mancare aruncam”, a scris cineva. „Ma bucura enorm gestul tau🥰🥰🥰”, „Felicitări! Dumnezeu o să îți dea înzecit.💝💝💝” – sunt și alte comentarii.

@mika.m.m.m Daca nu poti oferi nimic, fii bun. #5pasidebine #5pasidebine #PovestitorulDeFilm #misiuneatiktok ♬ Sunny Day – Ted Fresco

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: