Redactia.ro
Home » Știri » Cum a apărut Adrian Minune pe pârtie! Imaginea care a stîrnit hohote de râs pe Internet

Cum a apărut Adrian Minune pe pârtie! Imaginea care a stîrnit hohote de râs pe Internet

GALERIE FOTO (2)

O apariție a lui Adrian Minune a stârnit amuzamentul Internauților. Este vorba despre o fotografie în care celebrul interpret de manele apare alături de un fan. Însă ce a stârnit hohote de râs a fost chiar ținuta cântărețului. Mulți nu au crezut că văd bine!

O imagine în care apare Adrian Minune stârnește hohote de râs pe Facebook, acolo unde a fost postată de unul dintre fanii celebrului manelist! Mulți au rămas fără cuvinte când au văzut cu ce a ales să se îmbrace pe pârtie.

Cum a apărut Adrian Minune pe pârtie! Imaginea care a stârnit hohote de râs pe Internet

Mai exact, Adi Minune a ales să iasă pe pârtie îmbrăcat cu o geacă de piele, la care a asortat niște pantaloni cu print de leopard. În peisajul alb, nu este de mirare că fanii l-au putut recunoaște repede pe cântărețul de manele, ce n-ar fi putut trece neremarcat într-o astfel de ținută.

Mai mult, au fost și cârcotași care au spus că artistul a încurcat ținuta cu cea a soției sale.

Și mai amuzant a fost faptul că fanul cu care s-a pozat Adrian Minune purta un costum de tigru! Cum era de așteptat, au început să curgă comentariile la poza cu cei doi. Cum era de așteptat, manelistul a fost criticat dur de fanii săi pentru pantalonii “leopard” purtați pe pârtie.

Adrian Minune, ținută leopard pe pârtie: “A ieșit leopardul la zăpadă”

“Juri că-i viu, dar de fapt e împăiat/ A ieșit leopardul la zăpadă/ Pentru perechea aia de izmene a fost vânat și ultimul leopard de la noi din țară/ De unde are costumația Adrian, că vreau și eu.
Am auzit că anul ăsta se poartă animal print, orice femeie care se respectă trebuie să aibă așa ceva în garderobă/ a uitat pijamaua la soție pe el/ Data viitoare vine pe pârtie în ștrumf/ Minunea de pe pârtie”, au fost câteva dintre comentariile internauților la apariția lui Adrian Minune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: