Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Margareta Pâslaru la Gala UCIN. Artista da în continuare lecții de eleganță și rafinament

Cum a apărut Margareta Pâslaru la Gala UCIN. Artista da în continuare lecții de eleganță și rafinament

GALERIE FOTO (6) Cum a apărut Margareta Pâslaru la Gala UCIN. Artista da în continuare lecții de eleganță și rafinament

Margareta Pâslaru a avut o apariția uluitoare la Gala UCIN. Artista continua să dea lecții de eleganță și rafinament tutoror, chiar dacă are 78 de ani. 

Cum a apărut Margareta Pâslaru la Gala UCIN. Artista da în continuare lecții de eleganță și rafinament

Margareta Pâslaru, în vârstă de 78 de ani, și-a făcut apariția la Gala UCIN, acolo unde a atras toate privirile cu ținuta ei și atitudinea plină de rafinament. Se pare că actrița încă reușește să dea lecții de eleganță și stil chiar și acum.

Marea artistă a fost prezentă la Gala UCIN și a avut o imagine impecabilă. Mereu elegantă, cu niciun fir rebel în coafură, machiaj discret și corespunzător vârstei și trăsăturilor sale, cu haine pe care nu vei vedea niciodată nici cea mai mică scamă, Margareta Pâslaru a reușit să fie admirată de toată lumea. Fiind o personalitate foarte discretă, artista nu a dorit să stea de vorbă cu jurnaliștii, dar le-a oferit tuturor un adevărat spectacol vizual.

Pentru eveniment, Margareta Pâslaru a ales să poarte o ținută extrem de elegantă și plină de rafinament, formată din pantaloni negri ușor evazați, o bluză neagră simplă și un pardesiu negru, lung. De asemenea, marea doamnă nu a renunțat la mănușile care i-au oferit un aer și mai elegant, iar la gât, pentru a avea o ținută mai complexă, a ales să poarte un accesoriu croșetat, o combinație între fular și eșarfă. Mai mult, Margareta Pâslaru a purtat și mască de protecție, tot neagră, pe care era inscripționată litera „M”, a prenumelui său.

Ce cerință a avut Margareta Pâslaru la eveniment

Margareta Pâslaru este mereu atentă ca imaginea ei să fie una impecabilă. Atunci când a stat la panou pentru a fi fotografiată, la scurt timp după ce a obținut și un premiu la Gala UCIN, actrița a avut o mare cerință către fotograful evenimentului, și aceea de a folosi lumină rece, astfel încât nuanța de blond platinat a părului său să se vadă exact așa cum este în realitate, căci lumina caldă ar fi distorsionat culoarea.

Deși are 78 de ani, pe chipul artistei Margareta Pâslaru abia zărești un rid, iar de cearcăne nici nu se pune problema. Părul îi este la fel de bogat, iar silueta ca trasă prin inel. Potrivit cancan.ro, se pare că marea artistă se străduiește din plin să fie mereu în formă maximă.

„În fiecare zi, între 06:30 și 07:30, ea se plimbă prin parc, într-un mers alert. Alege această oră pentru a se putea plimba în voie, fară să fie recunoscută. De asemenea, Margareta Pâslaru a recurs și la câteva intervenții estetice cu ajutorul cărora are fața perfect întinsă, fără ridurile specifice vârstei. Artista merge săptămânal la împachetări cu nămol, dar unul pe bază de smântână, care îi hidratează pielea. Ea are mare grijă de felul în care arată și nici măcar în casă nu stă nearanjată”, a declarat o sursă apropiată Margaretei Pâslaru, pentru cancan.ro, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: