Redactia.ro
Home » Știri » Cum a câștigat un român aproape un milion de lei la Loto fără să ghicească numerele? Povestea băcăuanului norocos

Cum a câștigat un român aproape un milion de lei la Loto fără să ghicească numerele? Povestea băcăuanului norocos

Cum a câștigat un român aproape un milion de lei la Loto fără să ghicească numerele? Povestea băcăuanului norocos

Cum a câștigat un român aproape un milion de lei la Loto fără să ghicească numerele? Povestea băcăuanului norocos!

Cum a câștigat un român aproape un milion de lei la Loto fără să ghicească numerele

O poveste incredibilă de noroc vine din Bacău, acolo unde un bărbat s-a bucurat de o câștigare de aproape un milion de lei, cu toate că nu a ghicit niciun număr la Loto 6/49. Misterul câștigului extraordinar se ascunde în spatele unui bilet Noroc, generat de calculator, care a transformat viața acestui băcăuan într-un mod neașteptat.

Potrivit informațiilor furnizate de Loteria Română și prezentate de Redacția Antena 3 CNN la data de 22 decembrie 2023, la tragerea Noroc de duminică, 17 decembrie, un câștig impresionant în valoare de 927.165,72 lei a fost înregistrat la categoria N-3. Agenția norocoasă se afla în Bacău, iar biletul a fost jucat la agenția 04-006 de pe strada Pieței, nr. 1.

„La tragerea Noroc de duminică, 17 decembrie, la categoria N-3 s-a înregistrat un câștig în valoare de 927.165,72 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agentie loto din Bacău”, a transmis Loteria Româna.

Povestea băcăuanului norocos

Biletul Noroc, care a adus acest câștig remarcabil, a fost jucat cu prețul de 10,50 lei și a fost completat cu variantele Loto 6/49. Interesant este faptul că bărbatul nu a ghicit niciun număr la Loto 6/49, ci a obținut această sumă în urma tragerii Noroc.

Povestea devine și mai fascinantă atunci când se dezvăluie că băcăuanul a avut toate cifrele din numărul extras la Noroc, cu excepția ultimei cifre, din care s-a scăzut cifra 3. De exemplu, dacă numărul extras era 4261366, bărbatul a avut varianta 4261363. Acest detaliu subtil a dus la un câștig considerabil, ilustrând că norocul poate veni din cele mai neașteptate surse.

Mecanismul jocului Noroc

NOROC se joacă doar pe bilete LOTO 6/49 și se completează cu variantele LOTO 6/49. În momentul în care un bilet LOTO 6/49 este acceptat, terminalul generează un număr întâmplător de 7 cifre, care reprezintă numărul NOROC. Participanții pot juca unul sau mai multe numere NOROC, iar acest număr (sau aceste numere) participă la o tragere specială, separată de tragerea LOTO 6/49, oferind multiple categorii de câștiguri.

„Atunci când optează pentru mai multe numere, acestea vor fi, de fapt, un interval de numere consecutive care începe cu numărul întâmplător produs de terminal. Acest număr (sau aceste numere) NOROC participă la o tragere specială, separată de tragerea LOTO 6/49, în urma căreia se atribuie următoarele categorii de câștiguri:

Categoria 1 – toate cele 7 cifre ale numarului (tot numărul)

Categoria 2 – ultimele 6 cifre ale numărului

Categoria 3 – ultimele 5 cifre ale numărului

Categoria 4 – ultimele 4 cifre ale numărului

Categoria 5 – ultimele 3 cifre ale numărului

Categoria N + 3 – tot numarul + 3

Categoria N – 3 – tot numarul – 3”-

Tragerile au loc de două ori pe săptamână, în zilele de joi și duminică.” a transmis Loteria Română, potrivit Adevărul.ro.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: