Redactia.ro
Home » Știri » Cine este bărbatul care a câștigat marele premiu la Loto și acum lucrează ca gunoier: „Nu regret și nu îmi doresc nimic”

Cine este bărbatul care a câștigat marele premiu la Loto și acum lucrează ca gunoier: „Nu regret și nu îmi doresc nimic”

GALERIE FOTO (2)

Cine este bărbatul care a câștigat marele premiu la Loto și acum lucrează ca gunoier? Iată detaliile!

Bărbatul care a câștigat marele premiu la Loto și acum lucrează ca gunoier

Este o poveste care începe într-un mod aparent fericit și triumfător, dar care se transformă într-un avertisment dur pentru toți cei care pot fi tentați să cheltuiască cu nesăbuință banii câștigați peste noapte. Michael Carroll, un bărbat din Scoția, a devenit celebru în anul 2002 atunci când, la vârsta de doar 19 ani, a încasat un cec în valoare de aproape 10 milioane de lire sterline, ca urmare a câștigului său la Loto.

Viața lui s-a schimbat într-un mod radical, iar cu această sumă uriașă de bani în mână, Carroll ar fi putut avea orice își dorea. Cu toate acestea, a ales o cale care l-a dus rapid de la înalțimea bogăției la munca de gunoier, iar povestea sa este un exemplu clar al pericolelor pe care le pot ascunde banii facili și repede câștigați.

Bărbatul a cheltuit banii în mod excesiv

După ce a încasat premiul fabulos la Loto, Michael Carroll nu a ezitat să se bucure de viață, dar într-un mod excesiv. A prins gustul pentru alcool, substanțe interzise și petreceri extravagante, iar cheltuielile sale au fost pe măsură. Nu s-a uitat deloc la bani, iar luxul și opulența au devenit parte din viața sa cotidiană.

Potrivit publicațiilor internaționale, acest tânăr norocos susține că a avut relații intime cu aproximativ 4.000 de femei și că în fiecare noapte îi treceau prin pat cel puțin 8. Cu toate acestea, viața sa a cunoscut o transformare radicală la doar 9 ani de la câștigarea premiului la Loto.

A pierdut totul – banii, casa și familia. Michael Carroll a fost părăsit de soție, iar casa sa devenise doar o amintire a unui trecut glorie. În plus, el a fost implicat în numeroase infracțiuni și a fost executat pentru trei pedepse cu închisoarea, inclusiv pentru viteza excesivă și scandaluri.

Michael Carroll susține că nu are niciun regret cu privire la modul în care și-a cheltuit banii sau la alegerile pe care le-a făcut în trecut. El spune că este un om schimbat și că nu a mai avut probleme cu poliția din anul 2010. Carroll crede că toate prostiile sunt în trecut și că nu dorește să-și pună bani deoparte pentru creșterea și educarea copiilor săi.

„De când sunt în Scoția nu am mai avut probleme cu poliția. Am fost un cetățean care respectă legea, credeți sau nu. Toate prostiile sunt în trecut. Acum am 40 de ani, nu 19. Nu regret și nu îmi doresc nimic.

Dacă trăiești așa, te gândești mereu: «De ce am făcut asta, de ce am făcut asta» și nu vreau să trăiesc așa. Nu, nu-mi doresc să fi pus niște bani deoparte pentru copii”, a spus Michael Carroll pentru The Sun.

Sursa foto: The Sun

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: