Redactia.ro
Home » Știri » Cum a decis o mamă să își educe fetița. Tot internetul i-a sărit în cap

Cum a decis o mamă să își educe fetița. Tot internetul i-a sărit în cap

GALERIE FOTO (6) Cum a decis o mamă să își educe fetița. Tot internetul i-a sărit în cap

Copiii din vremurile noastre sunt mofturoși și răsfățați, iar părinții încearcă să îi educe cât mai bine. De multe ori, însă, este inutil, pentru că cei mici sunt deja formați. O mamă din Cluj, însă, a apelat la o tehnică interesantă pentru a-i da o lecție micuței sale, ceea ce i-a pus tot internetul în cap.

Unde a vrut să-și ducă o mamă fetița

O mamă din Cluj a publicat un mesaj ieșit din comun pe Facebook, prin care cere ajutorul oamenilor. Mai exact, femeia a mărturisit că fetița ei este mult prea răsfățată și nu apreciază nimic din ce i se oferă, motiv pentru care și-ar dori să îi dea o lecție clară, din care să învețe ceva și să se schimbe.

Clujeanca a recurs la o metodă total neobișnuită pentru a o educa pe fetița ei de 5 ani.  Mai exact, le-a cerut oamenilor de pe rețelele de socializare să îi recomande un loc “unde sărăcia e mare”, unde să își ducă fiica. Spera că cea mică va vedea, în acest fel, că unii copii nu sunt la fel de norocoși ca ea, iar de aici va trage concluzia că trebuie să se schimbe.

„Salutări. Aș dori să-mi recomandați un loc unde e sărăcia mare. Să nu fie departe de Cluj. Mulți posibil să aveți o reacție ciudată sau rea, dar aș dori să-mi duc fata (5 ani) să vadă că sunt mulți copii care nu au jucării, nu au ce mânca, etc. La orice mâncare zice bleah, nimic nu e bine. Degeaba îi explic că mulți copii nu au cât are ea, și mulți ar fi fericiți să mănânce ce mănâncă ea! Vreau să vadă cu ochii ei! Poate se schimbă atitudinea ei. Mulțumesc!”, a scris mămica pe rețelele de socializare.

Oamenii au pus-o la zid pe mămică

Postarea femeii a stârnit o mulțime de reacții, iar majoritatea dintre ele au fost unele negative. Internauții au pus-o la zid pe mămică și au luat în râs situația ei. Unii i-au recomandat chiar să își ducă fiica în cel mai rușinos și evitat loc al Clujului: Pata Rât. Aici locuiesc peste 1500 de rromi, majoritatea dintre ei fiind excluși din comunitate de către autorități.

Trăiesc în condiții mizere, sunt periculoși, ceea ce ar putea fi un șoc pentru un copil dus acolo. Mulți oameni au și ironizat-o pe femeie, spunând că vrea să scoată în evidență faptul că are o situație materială bună și un copil mult prea răsfățat, pe care nu a știut să îl educe la timp.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: