Redactia.ro
Home » Știri » Cum a fost fotografiată o elevă, în prima zi de școală, alături de profesoară? Gestul ei i-a șocat pe părinți

Cum a fost fotografiată o elevă, în prima zi de școală, alături de profesoară? Gestul ei i-a șocat pe părinți

Cum a fost fotografiată o elevă, în prima zi de școală

Luni, 14 septembrie elevii din întreaga țară au început școala, după șase luni de pauză, din cauza pandemiei de coronavirus. Ei bine, se pare că nu toți copiii au pășit încrezători în noul an școlar.

O fetiță a devenit virală pe Internet, după ce a făcut un gest vulgar, în fotografia de grup a clasei.

Cum a fost fotografiată o elevă, în prima zi de școală, alături de profesoară? Gestul ei i-a șocat pe părinți

O elevă a șocat o întreagă Românie după ce a făcut un gest incredibil în fotografia de clasă. Fetița, care se afla în prim-plan, apare în imagine alături de colegii ei de clasă și de învățătoare.

Fiind cel mai probabil supărată că a început școala, fetița a făcut un gest care a șocat pe toată lumea. Copila a arătat degetul mijlociu, chiar dacă în spatele ei se afla învățătoarea, și ceilalți colegi ai ei, cu buchete de flori în mână.

Fotografia a devenit virală pe Internet și a fost postată pe mai multe grupuri, iar comentariile internauților au făcut înconjurul Facebook-ului. „Cea mică, în prim plan , este purtătorul de cuvânt al tuturor. Nu puteau râde, nici căsca, nici strănuta, nici scărpina ,era pericol de infectare! Ei ca ei…dar så vezi doamna invatatoare ce se bucura de atatea flori. Dragoste și iubire de școală cum rar am văzut” sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți la poza în care apare copila.

Scene șocante în cadrul unei școli din România

O învățătoare a fost filmată în timp ce își trăgea elevii legați cu o funie, pentru a păstra distanța socială. Imaginile șocante au fost postate pe Internet, iar internauții au reacționat imediat la scena incredibilă.

Prezentatorului emisiunii Sintenza Zilei, Mihai Gâdea a comentat scena luni seara, alături de invitații săi din platou. Potrivit acestuia, gestul cadrului didactic nu este neapărat unul de condamant, dar nu poate trece cu vederea faptul că elevii au trebuit să îndure această pedeaspă, de parcă ar fi fost niște animale.

Loading...