Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost păcălită o bogătașă divorțată din Marea Britanie de iubitul român mai tânăr cu 37 de ani

Cum a fost păcălită o bogătașă divorțată din Marea Britanie de iubitul român mai tânăr cu 37 de ani

GALERIE FOTO (5) Cum a fost păcălită o bogătașă divorțată din Marea Britanie.

Cum a fost păcălită o bogătașă divorțată din Marea Britanie de iubitul român mai tânăr cu 37 de ani . O femeie în vârstâ de 66 de ani din Marea Britanie îl acuză pe iubitul român, mai tânăr cu 37 de ani că i-a cheltuit toți banii pe jocuri de noroc și că nu i-a mai dat niciun ban înapoi. Christiane Shellard susține că iubitul ei, Cristian Mihalea trebuie să-i înapoieze suma de 750.000 de lire.

Cum a fost păcălită o bogătașă divorțată din Marea Britanie de iubitul român mai tânăr cu 37 de ani

Cum a fost păcălită o bogătașă divorțată din Marea Britanie de iubitul român mai tânăr cu 37 de ani. S-a îndrăgostit de un băiat mai tânăr cu 37 de ani și a fost păcălită. Christiane Shellard, o femeie divorțată din Marea Britanie l-a cunoscut pe Cristian Mihalea, un român în vârstă de 29 de ani, iar la scurt timp a decis să aibă o relație cu el. Iubirea a durat până când tânărul i-ar fi cerut o sumă imensă de bani pe care ulterior nu i-a mai înapoiat-o. Christiane susține că i-ar fi dat fostului iubit 500.000 de lire pentru a cumpăra un apartament pe numele ei, unde el ar putea locui până când reușea să plătească singur creditul ipotecar.

De asemenea, femeia susține că tânărul român i-ar fi cerut și 160.000 de lire pentru a achita tratamentele tatălui său bolnav. Christiane și-a dorit să-l ajute pe iubitul ei, dar se pare că acesta a reușit să fie dat în judecată pentru faptele sale. Conform acesteia, Cristian ar fi cheltuit toți banii pe jocurile de noroc. Bogătașa i-a mai dăruit lui Cristian bani pentru un Porsche Panamera, dar și multe ceasuri scumpe. Presa locală l-a numit pe tânărul român un „playboy musculos”.„Karma este o c.***a si il asteapta”, a declarat Cristiane Shellard.

Christiane Shellard a divortat după 38 de ani

Din banii primiți, Cristian și-a cumpărat un ceas Audemars Piguet de 4.000 de lire și un Mercedes GLS de 42.000 d elire pentru sora lui, Mirela. Cristian susține că singura avere pe care o are sunt un ceas Carter în valoare de 4.000 de lire sterline și 7.444 de lire într-un cont bancar. În prezent, tânărul român este patronul unui salon in Fulham, deschis pe numele surorii sale. Acesta a recunoscut că i-a cheltuit banii lui Christiane. Judecătorul Nicolas Cooke i-a pus sechestru pe avere lui Cristian Manea, până autoritățile vor afla unde s-au dus banii. „Nu vei scapa basma-curata spunand ca ai cheltuit toti banii. Vom afla daca mai ai bani si unde sunt. Esti acuzat ca minti!”, i-a spus judecatorul romanului.

Christiane Shellard a divorțat de soțul ei după 38 de ani, iar la scurt timp l-a cunoscut pe Cristian. Îndurerată, Christiane a crezut că tânărul o va ajuta să treacă peste acestă situație, dar s-a dovedit a fi un oportunist. ‘Am fost o proastă naivă, dar am fost lovită. Recent am divorțat de soțul meu după 38 de ani. Am fost flatată cu un iubit mai mic cu 37 de ani.Eram vulnerabil și el s-a dovedit a fi cu inima rece și oportunist„, a spus Christiane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: