Redactia.ro
Home » Sport » Cum a fost surprins Klaus Iohannis în acest weekend?! Președintele României are o mare pasiune

Cum a fost surprins Klaus Iohannis în acest weekend?! Președintele României are o mare pasiune

Klaus Iohannis și soția, pe terenul de golf.

Președintele României, Klaus Iohannis, și-a dedicat începutul de weekend unei partide de golf, sportul său favorit, în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba. Împreună cu prima doamnă, Carmen Iohannis, șeful statului a fost observat pe terenul de golf ”Paul Tomiță”, demonstrând din nou pasiunea sa pentru acest sport.

Înconjurat de peisajul pitoresc al județului Alba, Klaus Iohannis a fost surprins vineri, 29 martie, în jurul amiezei, bucurându-se de soare și de jocul de golf. Această vizită nu este una izolată, președintele fiind un vizitator frecvent al clubului de golf, fiind remarcat și în urmă cu două săptămâni în aceeași locație.

O tradiție în golful românesc

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” este un reper important în istoria golfului românesc. Fondat în 1995 de către profesorul Paul Tomiță, un nume de referință în acest sport, clubul continuă să inspire și să aducă împreună entuziaști ai golfului din toată țara. Paul Tomiță, care a slujit golful românesc cu devotament și pasiune din 1938 până la pensionarea sa în 1975, a lăsat în urma sa o moștenire prețioasă în această comunitate sportivă.

Alegerea președintelui de a petrece timp liber practicând golful la Pianu de Jos subliniază nu doar pasiunea sa pentru acest sport, dar și dragostea pentru natură și pentru frumusețile României. Terenul de golf ”Paul Tomiță” și Domeniul Schiabil Șureanu, ambele situate în județul Alba, sunt printre favoritele președintelui pentru momentele de relaxare.

Escapada lui Klaus Iohannis și a soției sale

Klaus Iohannis nu este doar un jucător pasionat de golf, dar și o prezență apreciată pe terenul de golf din Pianu, unde este deschis să împărtășească momente plăcute cu turiștii și cu ceilalți jucători. Clubul de golf reprezintă un spațiu unde sportul, natura și istoria se întâlnesc într-un mod armonios, așa cum a fost visat de fondatorul său, profesorul Paul Tomiță.

Prezența președintelui Klaus Iohannis la Pianu de Jos nu este doar o dovadă a iubirii sale pentru golf, ci și un omagiu adus tradiției și pasiunii pentru acest sport în România. Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” rămâne un simbol al dedicației și al măiestriei în golful românesc, un loc unde istoria se întâlnește cu prezentul în cele mai frumoase moduri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: