Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprinsă Dana Nălbaru la cumpărături. Regulile anti-covid, ignorate

Cum a fost surprinsă Dana Nălbaru la cumpărături. Regulile anti-covid, ignorate

GALERIE FOTO (3) Dana Nălbaru

Dana Nălbaru, fostă membră a trupei Hi-Q și soția lui Dragoș Bucur a fost surprinsă la cumpărături, dar fără să respecte corespunzător regulile de protecție anti-coronavirus.

Cum a fost surprinsă Dana Nălbaru la cumpărături

Dana Nălbaru a dispărut în ultima vreme, din lumina reflectoarelor și se dedică mai mult creșterii copiilor pe care îi are cu Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la Cheie. Dana Nălbaru este aproape de nerecunoscut de când nu mai cântă în fosta trupă Hi-Q. Cel puțin, astfel au surprins-o paparazzi wowbiz.ro la cumpărături, și totodată, nerespectând regulile anti-covid, în mod corespunzător.

Mai exact, Dana Nălbaru a fost surprinsă în timp ce ieșea de la cumpărături cu masca în mână și nu la gură, așa cum ar fi trebuit. După ce a ajuns la mașina sa din parcare, Dana Nălbaru a aruncat masca, împreună cu paltonul și geanta, pe bancheta din spate.

Gestul ei are loc în contextul în care în acest an, soțul ei, Dragoș Bucur, s-a îmbolnăvit de coronavirus, iar filmările pentru emisiunea sa, Visuri la Cheie au fost amânate.

”Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie”, a spus Dragoș Bucur, în anunțul său de la începutul lunii septembrie.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au mutat la Amsterdam împreună cu cei 3 copii  | KIDmagia

Dana Nălbaru, mamă a cinci copii

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii: o fată și un băiat, copiii lor biologici, iar o altă fată este înfiată. În cadrul emisiunii Acces Direct, Dana Nălbaru recunoaște că nu i-a fost ușor să adopte un copil, atât ei, cât și soțului ei.

”A trebuit să fim amândoi absdsolut convinși și sinceri vis avis de subiectul asta pentru că a dopta un copil nu e un lucru ușor. Și vine cu tot felul de provocări. Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să o înțeleg. Pentru că ea la 5 ani e un copil care are deja un bagaj de informații în spate, o anumită educație și pe lângă traumele pe care le-a avut, dacă cu copilul biologic există acea comunicare chimică, hormonală și îl înțelegi, fără să vorbești, cu Roxana nu a existat lucrul acesta și asta mi s-a părut cel mai greu lucru pentru că a trebuit să înțeleg lucruri care îmi erau aproape imposibil de înțeles și a trebuit să găsesc metode de comunicare cu ea”, a povestit Dana Nălbaru.

Roxana, fetița lor adoptată, este acum mai mult integrată în familie și se simte ca făcând parte din aceasta.

”Ea este perfect integrată în familie, suntem foarte bine cu toții și sunt foarte fericită că mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a înțelege, de a o înțelege pe ea, pentru că a trecut pitică prin niște lucruri destul de grele. Roxana este foarte drăguță, este un copil care se poate face foarte plăcut și e foarte veselă și foarte plină de viață. Vrea să cunoască tot, i-a lipsit până la 5 ani lucrul acesta, s-a integrat la școală, i-a fost greu să înțeleagă de ce trebuie să se ducă la școală”, a mai declarat pentru Acces Direct Dana Nălbaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: