Redactia.ro
Home » Știri » De la „casnică” la supermodel! Dana Nălbaru a „șters” anii de pe chip. Care e secretul ei

De la „casnică” la supermodel! Dana Nălbaru a „șters” anii de pe chip. Care e secretul ei

Dana Nălbaru arată spectaculos pentru vârsta pe care o are. În vârstă de doar 42 de ani, frumoasa mămică este și supermodel. Care sun secretele prin carea ceasta arată atât de bine

 

Dana Nălbaru și secretul frumuseții

 

La cei 42 de ani, Dana Nălbaru nu are nici riduri. Soția lui Dragoș Bucur este adepta machiajului natural și nu își încarcă fața cu produse cosmetice. Acest lucru se poate observa și de pe fotografiile pe care frumoasa vedetă le postează pe contul personal de Instagram. Dana Nălbaru pare să aibă viața perfectă. Toate piesele par să se fi așezat perfect în viața frumoasei vedete. Artista căsătorită cu Dragoș Bucur pare să fie extrem de fericită. Are familia pe care și-o dorește și nu poate să fie decât împlinită. Dana Nălbaru este mama biologică a două fetițe, Sofia și Kandri și mamă adoptivă pentru Roxana.

 

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, părinți adoptivi

Cuplul este cunoscut  pentru  adoptarea unui stil nonconformist în ceea ce privește creșterea copiilor. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cuplurile cel mai bine sudate din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 16 ani, din 2005, și au o familie numeroasă. Mai mult, cuplul și-a împlinit și dorința de a adopta, luptându-se cu prejudecățile celor din jur.

„Dana spune că dragostea este soluția pentru orice moment greu în viață și sunt de acord cu ea”, declară actorul, întrebat despre cum au trecut peste problemele de până acum. Dorința Danei Nălbaru a fost de a oferi o nouă șansă la viață unui copil abandonat.

În momentul în care a cunoscut-o pe Roxana, o fetiță de etnie romă, artista a fost ferm convinsă că aceasta trebuia să facă parte din familia ei. În ciuda prejudecăților celor din jur, nu a stat pe gânduri și a făcut demersurile necesare. Procesul de adopție a fost simplu, lipsit de complicații birocratice.

Dana Nălbaru și-a început cariera muzicală în 1997, când a intrat în trupa HI-Q  și a părăsit rupa în 2002 pentru a se dedica unei cariere solo. În 2004 artista a scos primul album din această postură, ”Zbor”, urmat de ”Intră în joc”, un an mai târziu. Dana și-a dorit să se întoarcă la trupa care a consacrat-o, dar în 2014 trupa s-a rupt definitiv.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: