Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ieşit Daniela Crudu la plimbare cu bebeluşul. Ţinuta pe care a purtat-o bruneta (FOTO)

Cum a ieşit Daniela Crudu la plimbare cu bebeluşul. Ţinuta pe care a purtat-o bruneta (FOTO)

Daniela Crudu este mama unei superbe fetiţe, care a ajuns la 3 luni. Fosta asistentă TV se preocupă de creșterea și îngrijirea micuței. În majoritatea InstaStory-urilor, vedeta apare în ipostaza de mămică, în jurul ei aflându-se mai mereu micuța sa.

Se pare că prioritățile s-au schimbat pentru Daniela, cea mai importantă persoană din viața ei fiind cea mică.

Daniela Crudu, sumar îmbrăcată, la plimbare cu fetiţa

Daniela Crudu a împărtășit noi imagini cu minunea care i-a schimbat viața. Sexy-vedeta a plimbat fetiţa prin parcurile din Bucureşti. S-a îmbrăcat într-un top bleu, completat de pantaloni scurţi, în aceeaşi nuanţă.

În ultimii ani, ceva s-a schimbat, iar femeia a devenit mult mai rezervată și mai discretă cu viața ei personală, alegând să nu mai ofere publicului atât de multe informații.

Cine este tatăl bebelușului Danielei Crudu

În urmă cu ceva vreme, Daniela Crudu spunea despre iubitul ei că este o persoană care nu își dorește să intre în atenția publicului, că are 27 de ani și că, deși se înțeleg de minune, nu au încă planuri de căsătorie.

Așadar, de mai bine de un an, fosta asistentă TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr decât ea. Deși diferența de vârstă dintre ei este de 6 ani, acest lucru nu pare să reprezentat niciodată un impediment în relația lor.

Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important.

Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, spunea Daniela Crudu, în urmă cu ceva vreme, despre iubitul ei.

Nu se gândesc la căsătorie

Cei doi încă își țin relația cât mai ferită de ochii lumii, iar cât despre o posibilă căsătorie, Daniela Crudu consideră că există acum alte priorități.

Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul.

Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță.

Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, spunea Daniela Crudu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: